Има определени мебели, за чиито избор отделяте повече внимание и държите изработката им да бъде гарантирано качествена. Тези артикули се използват от цялото семейство и играят ключова роля в едно от основните помещения, а именно дневната. Съветваме ви да предпочетете модерна секция за хол Венуси да създадете красив и удобен интериор. Повечето потребители държат тази мебел да бъде комплексна и да разполагат с достатъчно място за съхранение, както и със зона за подреждане на декорации и сервизи.

Кои са най-търсените модели?

В момента модулните секции са любими на всички хора. Те се състоят от отделни елементи, които могат да бъдат по обемни или по минималистични в зависимост от вашите предпочитания и нужди. Щом инвестирате в една толкова важна част от интериора на дома е от значение да определите точните размери на конструкцията. Съобразете се с капацитета на стаята, тя не трябва да изглежда тромаво и неуютно, а да бъде практично допълнение към останалите мебели. Секцията често се инсталира на най-голямата стена в стаята.

Спрямо нея определете, колко модула ще са ви необходими, като има варианти с налично гардеробче, големи шкафове, чекмеджета и други. Както класическите, така и модерните варианти разполагат с TV шкаф, който е разположен в центъра и е задължителен за този вид обзавеждане.

Не бива да пропускаме и ъгловите секции, защото те са невероятно функционални и комплексни. Не отнемат много от пространството на стаята, защото оползотворяват една зона, която в повечето случаи остава празна. Тези модели имат доста капацитет за съхранение и са предпочитани от хората с по-малки апартаменти. От Венус ще ви споделят малко подробности за една перфектна мебел. Холна секция Аврора – Дъб норте / Кобалт огледален гланц:

  • секция Аврора – предложение за обзавеждане на хол или дневна:
  • има двукрилен гардероб, шкафове с рафтове, шкаф с витрина, чекмеджета, ниши и обособено място подходящо за поставяне на телевизор;
  • вратичките на шкафовете са снабдени с механизъм за плавно затваряне.

Практична мебел, която може да бъде поръчана онлайн на още по ниска и преференциална цена. Изработена е от качествени и здрави материали и ще я използвате безпроблемно достатъчно дълго.

Какви допълнителни удобства получаваме към модерното обзавеждане?

Дизайнери и производители се стараят да предложат най-новите и функционални мебели, които ще направят ежедневието ви по комфортно. Когато купувате нова секция тя може да бъде придружена от красиво и естетично LED осветление. Благодарение на тази екстра в тъмните часове от денонощието, дневната ще придобия съвсем различна визия и атмосфера.

Може да създадете релакс на семейството си или да впечатлите своите гости с нещо толкова оригинално. Друго удобство, което ще споменем са механизмите за плавно отваряне и затваряне на чекмеджета и шкафове. На вид дребно допълнение, което има ключова роля за това безшумно да използвате новата мебел.