Интернет мрежата се е превърнала в мястото, в което всеки един от нас прекарва най-много време през деня. Дали влизате през мобилния си телефон или работата Ви налага да стоите по цял ден пред компютъра и да използвате интернет е нещо напълно нормално за съвременното общество. Това, че всичко като бизнес, информация и пазар се върти именно тук е причина вие също да се ориентирате към това необятно море от аудитория.  Въпросът защо трябва да имате сайт, защо да рекламирате през интернет и защо да продавате тук е повече от риторичен. За да сте в бизнеса трябва да бъдете именно в интернет. Това не е наше мнение, а твърдение, което най-успелите хора в света на бизнеса споделят.

Успехът на една предприемаческа дейност е съвкупност от много елементи. Да приемем, че предлагате СтудиоУЕБ.БГпродукт, който е нов, интересен и според вас би следвало да бъде доста добре подаван. До тук добре! Имате идея и ресурса да я реализирате. А помислихте ли как ще обхванете възможно най-много потенциални потребители, които да закупят уникалния Ви продукт? Ако все още не сте убедени в това се свържете с професионалистите. Първо е добре да имате уеб сайт, на който да представите това, което предлагате. Пускането му интернет Ви прави достъпни и така хората лесно ще могат да Ви намира. Да разчитате само но физическите продажби не е достатъчно. Световни лидери в онлайн търговията дори не разполагат с физически магазини, а разчитат на това мрежата да информира потребителя за новите продукти които се предлагат.

Технологичният свят се нуждае от адекватно представяне и получаване на информацията. Аудиторията, т .е вашите потенциални клиенти няма да тръгнат да обикалят магазините и така случайно да попаднат на Вашият иновативен и уникален продукт. Помогнете им докато проверяват пощата си или четат постове в социалните режи да Ви намерят лесно и така да предизвикате техния интерес. Затова нуждата от уеб сайт е не препоръчителна, а задължителна, ако имате желание да сте част от бързо развиващият се свят. Ето още причини, които да подействат достатъчно мотивиращо за да се замислите защо да се ориентирате бързо към компания, която да изработи уеб сайт и да го презентира в мрежата. Когато вече сте в интернет ще бъдете достъпни цели двадесет и четири часа. Това на практика означава, че винаги сте на линия.  Комуникацията с клиентите ти Ви е мигновена. Дори не се налага да правите допълнителни разходи за допълнителен персонал или телефон. Имате и възможността да се рекламирате във всички социални мрежи и навсякъде в мрежата където имате реален шанс да увеличите продажбите си.