Има мебели, които се приемат като класически. Те не остаряват като концепция, не се превръщат в демоде и не биват забравени във времето. Очевидно това са продукти, които се приемат с много добро отношение от страна на клиентите и така успяват десетилетия да държат стабилни позиции по продажби. Точно такъв тип мебел е https://www.mebeliarena.bg/маси/холни-маси/холна-маса-вива-дъб-норте-дъб-бланко-100-см. Доказано функционална и практична тази малка масичка навярно помните от своето детство. И ето, че се оказва нейната популярност не стихва и все повече клиенти я избират като решение за декориране и удобно приложение в своите холни зони.

Маса за хол Вива и нейните незаменими качества

Ако на някои модела Вива им изглежда някак обикновен то ще споделим, че това е много интелигентно проектирана мебел, която се отличава с удобствата, които предлага. В търсене на практичен вариант за холно обзавеждане, на приемлива цена и свръх функционалност то се оказва, че са малко масичките от типа холни, които могат да гарантират на 100 % това, което клиентите изискват като критерии. Но забележителен се оказва факта, че именно Вива се нарежда на едни от челните позиции, тъй като очевидно разполага с перфектните пропорции и качества за да гарантира удобство и уют във всеки хол.

Ето и какви са качествените характеристики на модела, от които всеки би могъл да се възползва:

  • Достатъчно адаптивни габарити от 100х55х55 см;
  •  Модел с горен и долен плот, осигуряващи много добра възможност за подредба на различни помощни вещи и пособия;
  • Иновативна комбинация от цветове дъб норте и дъб бланко;
  • Цена, която е повече от символична – само 57 лева.

Евтино класическо обзавеждане с огромен потенциал

Разтегателна холна маса

Въобще няма нужда да коментираме скромната стойност, на която можете да придобиете това класическо мебелно творение. Идеята на много клиенти да се спрат точно на тази мини холна маса се дължи най-вече на това, че става въпрос за универсален продукт, който успешно намира приложение в интериори, които се отличават стилово. Интеграцията на модел Вива е невероятен. Това е такъв тип маса, която не се нуждае от специални средства и позиция за да осигури комфорт на стопаните, които я използват.

Именно от изложените данни до тук следва да направим уточнението, че когато се касае за инвестиране в мебел с гарантиран потенциал и на очевидно смешна цена т няма как да бъде подминат предложения т магазин Арена модел. С Вива получавате:

  • Практична и удобна мебел;
  • Качествено изпълнение;
  • Функционалност;
  • Изисканост и стил.

Има защо днес и сега да инвестирате разумно и да изхарчите напълно мислено 57 лева за мебел, която ще ви служи години наред.