Японците са техническа нация, която не веднъж ни изумява с продуктите, които предлага на световния пазар. Но освен с високите технологии при мобилните телефони, битова техника и автомобили други продукти, които привличат нашето внимание са часовниците. Ако попитате почитал на ръчните аксесоари кои марки и модели часовници би препоръчал то със сигурност акцента ще бъде насочен към японските марки от ранга на Ориент и Касио. Няма спор, че само споменаването на тези брандове е показателно за стил, качество и висок потребителски рейтинг.

Традиции и иновации

Над 60 години на световните пазари присъства японската марка Orient. Акцента при изработката на моделите ръчни часовници е в техния механизъм. От бранда поставят началото на производството на механични часовници в Япония, което ги прави новатори, чиито продукти завладяват бързо световните пазари. Освен прецизно и точно отмерване на Времето от Ориент няма как да не са горди и с дизайна на колекциите часовници, които предлагат. Неповторим стил, уникален и изчистен дизайн създава усещането за класа и безупречност. Съчетание между традиция и иновации – това днес ни предлагат Orient. А безспорно механизма на един ръчен часовник е неговото сърце, което кара стрелките да отмерват до педантична точност отминаващото време.

Гаранция за най-високо качество

Ориент е от марките, които се отличават в часовникарството. Тук наистина няма как да не забележите, че всеки детайл е прецизно изработен и изпипан. Японски механични часовници с гаранция започваща от 2 години се предлагат вече и на нашия пазар. Майсторската изработка на механичните аксесоари е повече от чиста енергия. От японската марка предлагат едни от утвърдените продукти с висока ангажираност към екологията и отговарящи на потребностите на клиентите. Затова механичните часовници с гаранция за качество са символ на:

часовник
  • Престиж. Естетиката и детайлната красота на механичните часовници говори за добрия ви вкус. Когато носите Ориент това е чувство на благородство и култура. Ето я причината много от познавачите и почитателите на елегантните ръчни часовници да имат специално отношение към гарантираните като качество и стил изделия;
  • Икономични и екологични. При механичните часовници не се ползва електричество, което предполага липсата на вредни емисии, които се изхвърлят в атмосферата. А всеки един от елементите в часовника е изработен от изцяло естествени материали, което е причина моделите на Orient да се нареждат в категорията екологични продукти;
  • Качеството е основната характеристика, която се отнася до всеки модел с марката Ориент. А гаранцията е сред задължителните, които придружават изделията. С механичен часовник, дело на японския бранд ще направите най-добрата инвестиция.