За диваните с разтегателни механизми едва ли бихме казали нещо лошо.  Наистина те се отличават с изключително високо ниво на приложимост не само в дома, но също така и в хотели, къщи за гости и всякакви други места за настаняване. Идеята на закупуване на разтегателни дивани често  е провокирана от редица обстоятелства. Седем от десет запитани клиенти поради какви причини избират точно този модел дивани се оказва, че те наистина са притиснати от пространството и липсата на достатъчно спални в дома си. И ето, че не намирайки варианти да си осигурят уют и комфорт по време на почивка и сън те се принуждават да закупят разтегателен диван.разтегателен диван

Не бива обаче да гледаме на тази операция като нещо, което ни се налага от обстоятелствата. Всъщност да спиш на диван не е толкова лошо стига да си намерил идеалното за тялото си решение. И така ето, че стигнахме до основните въпроси, които си задават онези от вас, които нямат друга алтернатива за разширяване на жилището си освен да внесат разтегателна мебел, която да увеличи местата за спане. Дивана с разтегателен механизъм на първо място трябва да бъде удобен. Като се има предвид това, че е вид мека мебел която се ползва от цялото семейство и в даден момент следва да осигури и възможност за пълноценна почивка то имаме нужда от съвършен продукт, който наистина да е комфортен, издръжлив и качествен. Със сигурност се питате на какъв механизъм да заложите. Преди да вземете окончателно решение е добре да се запознаете с някои от основните механизми, които се влагат в изработката на разтегателни дивани. А наистина не е без значение именно този момент, поради това, че ако ежедневно ще се ползва тази мебел за спане то е определящо да се намери възможно най-практичното и лесно за манипулиране решение. Ако отделяте твърде много време за трансформирането на дивана то наистина в даден момент ще ви писне да извършвате тези трудоемки упражнения и вероятно ще предпочетете да спите седнали, което не би било благоприятно за здравето ви. Но ако съумеете да купите разтегателен диван, който не изисква никакви технически познания за да предложи бърза трансформация в легло то няма да изпитате и грам досада от това, че всяка вечер и сутрин трябва да оправяте леглото си.

Едни от най-красивите,здрави и удобни разтегателни дивани ви очакват в мебели Орхидея. Независимо от причините, които са ви провокирали да заложите на такъв модел диван то точно тук ще намерите и вашето функционално решение.