Във всеки апартамент най-голямата стая се отделя за дневна. Това е най-важната част от жилището и задължително трябва да е обзаведена модерно и практично. Тук се поставят няколко важни артикула, но на първо място ще изтъкнем меката мебел. Това е най-важният елемент, на който трябва да се отдели необходимото внимание. По този начин ще създадете атмосферата, която ще ви накара да си почивате най-добре. Съвременните ъглови дивани за хол на Venus.bg са най-предпочитани, заради своята многофункционалност и красива изработка. Те предлагат възможност за използване като легло, имат ракла и са достатъчно стабилни, за да ви създадат пълен комфорт.

Защо ъгловият диван е най-търсеният модел?

Съществуват различни видове мека мебел, но напоследък повечето хора се доверяват на актуалните ъглови дивани. Това има своето обяснение, защото тези мебели са конструирани да бъдат максимално функционални и много добре оформят холният кът. Предлагат се в различни размери и комбинации, за да ги разположите спрямо особеностите в архитектурата на вашето жилище. Тяхно основно предимство е наличието на разтегателен механизъм и лежанка. Може да използвате ъгловия диван като практично легло, когато искате да си починете на спокойствие или имате гости, които ще нощуват.

Под седалките са разположени и практични големи ракли за подредба на още багаж. Този вид мека мебел ще ви помогне по-лесно да организирате подредбата на жилището си, всичко ще изглежда красиво и стилно, а вие ще имате място на което да седнете и да се насладите на почивката си. От Venus.bg искат да ви представят следния модел. Ъглов диван Боно – 237+266 см:

  • модел „Боно“ се състои от 3 части диван двойка с функция сън, ъгъл и лежанка с ракла;
  • при необходимост може да трансформирате дивана в удобно легло, чрез механизъм подматрак;
  • той е изработен с възглавнички, с пълнеж от силиконов пух и тапицирани седалки от еластичен дунапрен;
  • „Боно“ е практично решение за обзавеждането на Вашия дом.

Модерен и стилен ъглов модел, който ще подхожда на почти всеки стил и интериор обзавеждане. Универсалните цветове, в които се изработва много ще ви помогнат да го синхронизирате с обстановката.

Защо да предпочетем текстилната тапицерия?

Всеки потребител може сам да избере с каква дамаска да бъде изпълнена меката мебел. Възможностите са кожена или текстилна. Да, кожената е доста луксозна и елегантна, но ако търсите повече уют и семейна обстановка ви препоръчваме текстилната. Тя се поддържа много лесно и е достатъчно износоустойчива. Имате много богат избор от цветове и десени, които ще направят артикула оригинален и ще ви създадат търсеното настроение.