Предпочитанията на българските фермери по отношение на полевите обработки зависят от правилно подбрания инвентар. Не е до опит, а по-скоро до ефективност е стопаните да инвестират в прикачна техника, която да им помага в не една, а няколко механизации. Култиваторите през годините са доказали своите преимущества и дори не само като вид инвентар, но и производител,предоставящ иновативно и рентабилно решение. Не случайно наричат моделите култиватори от MASS.bg верните помощници на българските фермери. Те са отличното доказателство за това, че от трудоемка и досадна работата може да се превърне в лека и ненатоварваща. Култиваторите са многофункционални решения, независимо от това какви култури се отглеждат на полето или пък в оранжериите.

Приложение на култиваторите MASS

  • Зеленчукопроизводство
  • Овощарство
  • Зърнопроизводство
  • Лозарство
инвентар

Всяка една от тези култури изискват добра подготовка не само преди засяването, но и по време на развитие на растенията. С помощта на култиваторите се постига изключително добро аериране на почвата, което допринася за благоприятния растеж на кореновата система. В зависимост от модела на култиватори  MASS, които е предпочел земеделския стопанин се постига висока ефективност и рентабилност. Онова, на което е препоръчително да се обърне внимание е типажа на почвения слой. Това ще определи дали инвентара да бъде с пружина или стандартно окачване на рамата.  Във всичките си варианти обаче култиваторите, произведени от българската компания се отличават със завидна здравина и невероятна ефективност.

Осигуряването на отлична рохкавост на почвата, спестяване на гориво, лекота при обработките, елиминиране на плевелната растителност и още много други агро мероприятия можете да извършвате с култиваторите. Те са не просто ефективни, а наистина невероятни и спестяващи време за да можете да предложите на пазара една конкурентна и добра реколта. В каталога на MASS ще намерите решение и за вашето стопанство. Култиватори от типа „S“ образни, пружинни, стърнищен и много други ще се превърнат в най-добрите ви помощници в дългосрочен план.