Лазерната епилация превзе козметичните салони и нейното приложение наистина се превърна в модерна тенденция с борбата с нежеланото окосмяване. Предимството на този метод е в това, че е повече от безвреден и освен това действието му е максимално дълготрайно. Знаете ли, че освен традиционните части като крака, ръце, подмишници и интим жените могат да ползват и лазерна епилация за лице. Вероятно и вас ви дразнят мъхчетата в зоната над горната устна или в близост до ушите. Това определено създава дискомфорт особено ако имате интимна връзка от скоро. В стремежа си да са безупречни във всяко едно отношение дамите наистина са изправени пред огромното предизвикателство да се отърват от тези израстъци по лицето си.епилация на лице с лазер

Когато скубите с пинцета, депилаторен крем, кола маска и други кожата се възпалява, подува и зачервява. Ето, че вече е абсурд да се появите така пред новото си гадже и със сигурност поне два дни ще се наложи да си стоите затворени у дома за да може възпалителния процес да се успокои. И именно поради това дамите избират да ползват лазерна епилация, тъй като дори сред непосредствено използване можете да излезете навън и да сте в перфектно състояние на духа и тялото. А дамското самочувствие е наистина онзи важен детайл, който изисква да бъде подбуждано и поддържано. А с неприятните косми по лицето особено ако са по-тъмни и изразени със сигурност няма да се чувствате толкова желани и красиви.

Лазерната епилация успешно може да се приложи на лице и това няма да навреди по никакъв начин. А мъхчетата, които си носим от рождение наистина могат в пубертета да придобият по-сериозни измерения, а от хормонални проблеми да се превърнат и в още по-неприятни и понижаващи самочувствието ни. А годините не прощават и колкото повече остаряваме толкова по-силно изразени стават тези косми по лицето. Но успокоението ,което имаме е , че днес наистина имаме възможност да се радваме на гладка и красива кожа, без разранявания, неприятни обриви и подувания само с прилагането на лазерната епилация като средство за обезкосмяване на лицето. Процедурите, които се провеждат са с продължителност между 5 и 7 минути като в зависимост от това колко упорити са космите терапията с лазер може да стигне и 10 на брой. Между всяка една от процедурите се прави пауза между 5-6 седмици.

Без дискомфорт, а само гладка и нежна кожа на лицето е резултата от прилагането на лазерна епилация за лице.