Ако преди десетилетие можехме да поръчваме лекарства само от чужди сайтове то днес голям процент от българските аптеки представят на вниманието ни възможността да инвестираме в медикаменти без да се налага да излизаме от дома си. Разбира се има и известни ограничения, но те се отнасят главно да препарати, които се изписват само с рецепта. От https://aptekifenix.bg/ безпроблемно можете да закупите с един клик билкови лекарства, хомеопатични, за ароматерапия, медикаменти без рецепта и всякакви други козметични продукти на много достъпна цена. Кои са причините все повече потребители да залагат на този метод на пазаруване на лекарства ще ви разкрием в днешната публикация.

Достъп до разнообразни продукти на ниски цени

Виртуалната търговия в наши дни навлезе в една фаза, която предоставя както за търговеца така и за потребителя множество ползи. Когато времето не ви достига, живеете в малко населено място, където достъпа до определен вид продукти е ограничен е напълно естествено да се доверите на виртуалните платформи, които са решение, благодарение на което можете да се сдобиете с необходимите стоки.

Онлайн аптеките се оказват една правилна необходимост, от която съвременния потребител да се възползва. Причините за това все повече клиенти да се доверяват на метода за покупка се дължат основно на:

 • Богатия асортимент от продукти, които могат да бъдат поръчани с един клик;
 • Ниски цени;
 • Бърза доставка;
 • Поръчка на лекарства, които не се срещат във всяка масова аптека.

Сигурно и надеждно е пазаруването онлайн, тъй като имайте предвид, че за да осъществяват търговска дейност всички обекти подлежат на регистрация и контрол от Изпълнителната агенция по лекарства. Това е гаранция, че правата на потребителя са защитени и той ще получи качествени медикаменти, козметика и други медицински принадлежности.

Има ли риск от фалшификати

лекарства

Българският потребител винаги е с едно наум, когато посяга към устройството си за да поръчат конкретен продукт. Много по-взискателни следва да бъдем при покупката на лекарства от онлайн аптека. Причините са в това, че над 90 % от представените във виртуалните платформи стоки са предназначени за нашето здраве. А това е показателно, че не бива да се прави компромис с качеството и произхода им.

Преди да се възползвате от изгодна оферта онлайн, на която сте попаднали е добре да сте наясно със следните въпроси:

 • Аптеката дали е включена в списъка на Изпълнителната агенция по лекарства за извършване а търговска дейност в Интернет пространството;
 • Какви са условията за покупка – плащане, доставка, връщане;
 • Разполагат ли медикаментите, лекарствата и козметиката с нужните сертификати;
 • Предлаганите продукти в срок на годност ли са;
 • Какви са водещите коментари и мнения на клиенти, които вече са имали възможността да използват услугите на виртуалната аптека.

Ето ви тема за размисъл, върху която да се фокусирате предвид това, че сектора става все по-конкурентен и много от клиентите се раздвояват по отношение на това дали да изберат един или друг търговец.

Не правете компромис с избора на онлайн аптека

Аптека Феникс е от виртуално представените, които се ползват с доверието на клиентите. Когато търсите най-добро качество и цени, които не са твърде високи има защо да заложите на аптека, която може да ви осигури продукти без аналог. Освен това търговския обект спазва всички онези правила, които са валидни за търговията на лекарствени препарати в Интернет пространството. За да елиминирате неприятни ситуации и да попаднете на продукти фалшификати, рискови за здравето ви е време да приложите най-високи критерии за подбор.

С гамата продукти на онлайн аптека Феникс можете да бъдете спокойни за здравето си. В каталога ще откриете:

 • Утвърдени марки висококачествена медицинска козметика;
 • Асортимент от лекарства, предлагащи се онлайн без рецепта;
 • Висококачествени медицински консумативи и други.

Доверете се на опита, високия рейтинг и професионалното обслужване, което заслужвате.