Периодично е добре да подновявате обзавеждането в дома си и да го подменяте с по-модерно и функционално. В момента производителите на мебели ви представят оригиналните комплекти за спалня с матрак, които ще създадат една красива и стилна обстановка в дома ви. Мебели ВЕНУС се приготвили в каталога си разнообразни дизайни и конфигурации, от които да изберете. Артикулите са качествено изработени от здрави и устойчиви материали, снабдени с допълнителни екстри и имат дизайнерска визия.

Защо да използваме спален комплект с матрак за интериора на дома си?

Подобно обзавеждане дава много възможности на потребителя да направи обстановка по най-професионалния и стилен начин. Няма да купувате мебелите поотделно и ще спестите средства. Когато поръчвате мебели направени от една серия, те винаги са по-евтини от това да ги купувате отделно. Същото важи и за матрака, който иначе е скъп и отнема много време да се открие подходящ спрямо леглото. Спалният комплект с матрак може да бъде по-малък или по-голям като размери и конфигурация на елементите, но винаги е удобен, ако е избран спрямо размера на стаята.

Има варианти с по-малко или по-голямо легло, гардероб с шарнирни или плъзгащи врати както и с включен скрин. Какъв модел ще изберете, зависи от вашия вкус за визия и дизайн. Има съвременни по-открояващи се цветове, гланцирано бяло, комбинация между два нюанса и други. В сайта на Венус има много актуални оферти, а днес ще ви представим следната. Спален комплект Сити 7022 с матрак – 160/200 см, Черно шагрен / Бяло гладко:

  • „Сити 7022“ включва легло с матрак, табла и повдигащ амортисьорен механизъм, разкриващ пространство за съхранение на багаж;
  • две нощни шкафчета и гардероб с две плъзгащи врати;
  • нощните шкафчета са с вградено RGB LED осветление с дистанционно управление, чрез което може да избирате от многобройните цветове, за да създадете приятна за отмора обстановка;
  • спалният комплект с матрак може да бъде допълнен от подходящ скрин със същото цветово решение „Скрин City 3013“ с четири чекмеджета.

Елегантни мебели с красиви декоративни детайли, които се допълват и изглеждат перфектно разположени един до друг.

Защо да използваме за поръчка на спалния комплект интернет платформите?

Голяма част от потребителите в момента предпочитат да пазаруват мебели онлайн. Много е удобно, тъй като на едно място може да разгледате много разнообразни модели. Представени са различни производители и дизайни, което дава по-голяма възможност на клиента да намери подходящ спрямо своя вкус и очаквания модел. Цените на спалните комплекти са разумни и достъпни, а често има и промоции.