Много често, ни се иска да променим нещо по визията си. Но не спрямо дрехите, които носим, също както и аксесоари, ами да направим леки козметични промени, като например това да сменим формата на веждите си, или пък прическата си. И двете оказват значително влияние на външния ни вид, дори когато корекциите са съвсем леки и почти незабележими. Но тъй като лицето е първото нещо, което хората виждат в нас, е много важно то да е красиво и да направим всичко възможно, за да подчертаем естествената си красота. Да подчертаем погледа си не само посредством гримове, ами и използвайки метода „микроблейдинг“, който е много нашумял напоследък!

красиви очи

За всички онези дами, които поради някаква причина не харесват формата и гъстотата на веждите си, микроблейдингът се явява една чудесна възможност да ги променят и да ги направят такива, каквито желаят. Да им придадат повече изразителност и да не им се налага всеки ден да нанасят молив за вежди, който вечерта да трябва и да премахват!

Ако не сте много наясно с тази козметична процедура, останете с нас и научете повече за този уникален метод за корекция на веждите. На първо място трябва да знаете, че той е безболезнен и не крие рискове за здравето Ви. Не вреди на кожата  и е много траен във времето. Трябва обаче да имате предвид, че при по-мазните кожи, може да се наложи повторна процедура, която има за цел да затвърди резултата. За да можете да се радвате по-дълго на изящните си и в пълна хармония с чертите на лицето Ви вежди…

Вижте София Микроблейдинг топ цени и се уверете, че красотата не е чак толкова недостъпна от финансова гледна точка. Микроблейдингът не струва толкова, че да не можете да си го позволите, също както и за да не можете да се докоснете до този метод поне веднъж в живота си. Той е напълно достъпен и само онези, които вече са го прилагали на себе си, знаят колко страхотна е тази процедура и какви дивиденти носи тя на всяка една дама! Един от тях и повишеното самочувствие и увереността в нейната красота…

Микроблейдингът няма нищо общо с добре познатия ни перманентен грим, който се е използвал често в миналото. Този иновативен метод предлага на всяка дама да избере точния нюанс, който да бъде нанесен върху лицето и нейните собствени вежди. Така няма да има драстична разлика в цветовете, а корекциите няма да са в резонанс с цвета на лицето Ви и предпочитанията Ви. Не си ли заслужава да опитате микроблейдинга още сега!