Няма жена, която да не е обладана от идеята да се отърве веднъж завинаги от досадното окосмяване. А методите за траен ефект не са кой знае колко много. Доста популярни са лазерната и фотоеплацията, които безспорно дават удивителни резултати. Факт е, че повече дами предпочитат да се възползват от услугата, която се предлага в салоните, но за жалост цените за сеанс са доста високи, а определено с едно посещение няма да постигнете окончателно трайно решение в борбата с космите по крака, интим, ръце, подмишници. Нужни а поне 6 процедури да има видим ефект. Но както вече споменахме това е свързано с разходи, които не са за подценяване.

Мнения и насоки

Разбираемо е, че не малко дами предпочитат ползването на уреди за домашна фотоепилация. Гладката кожа всъщност може да се окаже на ръка разстояние и то без де се налага да инвестирате крупни суми. Фотоепилатори мнения цени и какво да изберем – на това ще акцентираме в следващите редове.

Сигурно ще си кажете, че поради това, че импулса на светлината на лазерните епилатори и доста по-концентрирана то това дава възможност за по-бързо решение върху всякакви видове косъмчета. Това до известна степен е така, но не бива да се подценява и ролята на фотоепилаторите, особено ако сте с нормално окосмяване и по-тъмен цвят на косъма. Реално фотоепилаторите също се справят интензивно и то напълно безболезнено и трайно.

епилация

Да има разлики между лазерната и фотоепилацията, но когато се касае за провеждане на терапия в домашни условия фотоепилаторите са много по-приемливи поради:

  • По-ниската си цена;
  • По-компактните си размери;
  • Ефективност при всякакъв тип кожа;
  • Безболезненост на процедурата;
  • Не е нужно да се използва специален гел (както при повечето професионални лазерни епилатори);

И да не пропускаме това, че употребата на фотоепилатор у дома е доста по-удобно от гледна точка на хигиена и личен комфорт. Когато решите тогава можете да стартирате процедурите по специална схема препоръчана от производителя. Мненията относно фотоепилаторите за домашна употреба наистина са доста положителни предвид и това, че се предлагат и на достъпна цена.

В домашна обстановка докато се наслаждавате на любим филм буквално за минути можете да третирате досадните косъмчета. Удобно, лесно и на достъпна цена. Ако искате да се отървете от нежеланото окосмяване, но вече не желаете да ползвате различни бръснарски ножчета и кола маски то ето ви една перфектна и сигурна алтернатива, която ще гарантира дълготраен ефект. На krasivotialo.com ви очакват изпитани решения с положителни коментари и мнения от дами, които се наслаждават на положителните резултати.