правилната грижа за кожата на лицето стартира от избора на козметичен продукт за нейното почистване. Ако искате и вие да се радвате на нежна, хидратирана и перфектно чиста кожа имате нужда мицеларна вода за лице – BenePura.BG. Днес компанията производител на натурална козметика ще ни разкрие някой от тайните и качествата на мицеларната вода. Със сигурност сте чували за нея и вероятно вече използвате, но знаете ли защо именно този продукт успя да измести други алтернативни методи, с които се третира замърсената кожа? Настанете се удобно, защото експертите по качествена козметика с натурален състав BenePura ще разбулят неяснотите по отношение на ролята на мицеларната вода и грижата ѝ за кожата на лицето.

Защо почистване с мицеларна вода

Много са дамите, които признават, че са фенове на този козметичен продукт. Какви са причините за този повишен интерес питаме ние? Оказва се, че мицеларната вода е многофункционално средство, което е удобно решение за отстраняване на замърсявания от лицето както и грим. Но не до тук се ограничават ползите от прилагането ѝ. Независимо от това, че голям процент от използващите продукта не знаят какво точно представлява то те го превъзнасят като много ефективна възможност, с която доставят на кожата си жизненост и тонус.

мицеларна вода

Структурата на мицеларната вода е наистина удивителна. Тя се състои от мицели, а те от своя страна представляват молекули с опашки. Опашките на мицела имат уникалното свойство да извличат замърсяванията и мазнините без да нараняват или предизвикват алергични реакции. А основната причина за това е, че мицеларната вода е напълно безобидна, тъй като в състава ѝ няма нито сапун, нито алкохол, които обикновено водят до изсушаване на кожата. И ето как по естествен начин мицеларната натурална вода като с магнит извлича нечистотиите от лицето за да бъде идеално чисто и гладко.

Мицеларната вода – подходяща за всякакъв тип кожа

BenePura предлагат на своите клиенти удивително средство за почистване на кожата, което е с изцяло натурален състав. Освен мицела, който има феноменалното свойство да привлича замърсяванията и те да остават в козметичното тампонче, което е напоено с мицеларната вода продукта, който ще откриете в каталога с натурални продукти грижещи се за кожата съдържат още някои специфични съставки.

Тъй като всеки тип кожа е различна и се нуждае не само от почистване, но и ефективно хидратиране мицеларната вода BenePura е деликатното решение, с което:

  • Успешно отстранявате дори водоустойчив грим;
  • Осигурявате грижа за всеки тип кожа – нормална, мазна, чувствителна;
  • Деликатна формула за почистване на нежните зони около очите.

А за това се грижи не само натуралния мицел, а също така:

  • Етерична вода от краставица

Краставиците са не само богат на вода зеленчук, който много обичаме да хапваме, но те са богати на витамини и минерали, които подпомагат регенерирането на кожата. Етеричната вода от краставица способства за намаляването на отоците, зачервяванията и възпаленията. Грижи се за ефективната хидратация и намалява риска от лющене на кожата;

  • Етерична вода от липа

Липата обикновено използваме като чай, но ролята ѝ във връзка с грижата към почистването и успокояването на кожата наистина е удивително. По-нежна, мека и гладка е кожата след третиране с натуралната мицеларна вода, в чиито състав има и етерична вода от липа. Освен това тази съставка предоставя възможност за контрол и балансиране на производството на себум.

Използването на мицеларна вода с краставица и липа от BenePura е вашата гаранция за чиста и здрава кожа. Има значение какви продукти ще използвате в борбата със замърсяванията и упорития грим, който без сапун трудно успявате да почистите. Осигурете на кожата си свежестта, от която се нуждае за да се възстанови от оксидантния стрес, на който ежедневно е подложена от климатични промени, замърсявания, вредни газове и други.