Търсейки съвременно и практично решение за аранжиране на малко санитарно помещение, което се ползва едновременно като баня и тоалетна  попадаме на интереси идеи за душ кабини  и паравани. Безспорно да отделиш по някакъв начин тоалетната чиния от зоната за къпане много правилно решение, тъй като по този начин се акцентира към ограничаването на влага и мокренето на цялото помещение докато си вземате душ. Обикновено вентилацията в такива помещения е по-ограничена и е предпоставка за образуване на плесен, мухъл и значително бързо остаряване на санитарния фаянс и облицовките. Затова е добре да помислите за избор на подходяща душ кабина, която да се инсталира и монтира така, че наистина да е удобство за всеки един член от домакинството при ползване. Представяме ви една фирма, която има задача да подобри интериора ви в банята. Извършване на монтаж на кабини за баня – Хидро Старт ще се погрижи за всеки детайл и ще ви помогне да ползвате с удоволствие тази зона за свежест и чистота.душ кабини

Водата е ресурс, без който живота ни е немислим, но за да има ефективност от нейното използване е важно всеки един детайл, включително и душ кабината да бъдат монтирани правилно и прецизно. Обикновено душ кабините представляват комбинация от корито и параван. За да се извърши коректен монтаж и да се елиминират всякакви течове около съоръжението има много голямо значение какъв е модела, какво е разполагаемото място, където ще бъде инсталирана, а освен това и дали ще заложите на професионалист за извършване на монтажа. От Хидро Старт разполагат с екип, който може да се погрижи и за облика на вашата баня. Ясно е, че да се експлоатира според приложимостта душ кабините трябва да бъдат инсталирани така, че да предлагат удобство, чистота и уют дори и в санитарното помещение. Не бива да се подценява факта, че от това какъв е модела на кабината и за нейното правилно експлоатиране трябва да се извърши монтаж, съобразен с инструкциите инсталиране. При хидро масажните варианти например има специфика, която е закономерна и ако не бъдат предвидени основните правила за избор на място и правилно свързване с ВиК системата то няма да изпитате пълно удоволствие от това да се радвате на този лукс и релакс, който съоръжението би ви предоставило.

Затова решението, което ви представяме е да се доверите на професионалистите от екипа на Хидро Старт за да имате приятна, красива, елегантна баня с инсталирана по правилата душ кабина.