Всеки играч и залагащ в онлайн платформи за залагания ще ви потвърди, че имате доста голям шанс да печелите добре от този вид хазартна дейност. В Интернет пространството сме свидетели на това, че наистина има страшно много букмейкъри, които предлагат услугата онлайн залози. Знаете ли обаче как да се включите и къде да откриете своеобразно ръководство за ползване на такива сайтове? Днес ще ви представим едно такова, което ще озаглавим  – Стъпка по стъпка “Как да се регистрирам в ефбет”? Оператора Ефбет едва ли има нужда от представяне за по-голямата част от аудиторията. Когато се интересувате от спорт и спортни залози един от сайтовете с най-голяма репутация е именно Ефбет, като причините за това са няколко, но основната е факта, че става въпрос за първия български лицензиран оператор, в който можете да залагате онлайн. И така какви са стъпките за да се възползвате от игра в платформата?онлайн залози

Не се изисква нищо конкретно, защото от Ефбет предоставят не само ползване на сайта от компютър или лаптоп, а също така и чрез мобилно приложение, което да ползвате от мобилния си телефон. И така като потенциален клиент и играч за да е напълно законно и редовно от ваша страна първата стъпка е да се направи регистрация. А това е лесно и дори не е нужно да разбираш кой знае колко от компютри за да се регистрираш в платформата за залози. Ще акцентираме обаче върху основните стъпки, които е добре да спазите, а това от своя страна е предпоставка за бързо и правилно извършване на създаването на нов профил.

  1. Първата стъпка е посещението на сайта Ефбет. Прави впечатление, че тук нещата наистина са страшно добре подредени и дори новак няма как да се обърка.
  2. Втората стъпка е да се отвори връзката за регистрация. Когато клинете в горния десен ъгъл на бутона Вход/Регистрация се отваря друг прозорец, в който задавате желаието да се регистрирате.
  3. Третата стъпка е следствие от първите две. Това, което следва да се направи е да се продължи с попълването на формуляра. Правилата са ясни, но има едно много важно поле – промо код. Ако искате да се възползвате от допълнителен бонус е добре да се поразровите и да намерите актуален такъв, който при въвеждане във формата за регистриране дава шанс да добавите до 100 лева към сметката си.
  4. Четвъртата и много важна стъпка е верифицирането на профила. За да направите това е задължително условие да потвърдите на подадения имейл адрес, ме именно вие сте човека пожелал да получи достъп до игрите в Ефбет.

Сами се убедихте, че е лесно и максимално бързо. А сега ви пожелаваме успех и много печалби!