Трябва точно да прецените момента в който е нужно да подмените стария си матрак. Не изчаквайте прекалено много, защото това влияе пряко на вашето здраве и спокоен сън. Ако вече усещате първите признаци на това, че моделът не ви предоставя нужния комфорт веднага се насочете към интернет магазините, където ще намерите нови и изключително добре изработени артикули. Препоръчваме ви сайта на Venus.bg, търговец с добра репутация при който ще намерите различни като цена и вид модели от които да избирате. Колкото повече информация имате за различните варианти, толкова по-информирано ще направите тази покупка.

Еднолицев или двулицев модел

Разликите между тези артикули са няколко. Когато сте запознати с тях със сигурност ще намерите правилния за вашето семейство. Еднолицевите матраци имат вградена рамка чрез която веднага може да използвате артикула. Те са на по-достъпна цена, защото и гаранцията им е по-малка. Не могат да се използват от всичките си страни, но предлагат достатъчен комфорт, тъй като пълнежът им е изграден от множество доказани във времето материали. Двулицевите от друга страна могат да се завъртят и да се използват от всички страни което удължава техния живот. Те са по-луксозни като изработка и удобство и затова струват повече. Venus.bg ви предлага един подобен модел от сайта си. Двулицев матрак Лукс К:

"матраци Венус'
  • Двулицев модел „Лукс К“ е с ядро от пружинен пакет „Бонел“ и слой от кокосови влакна с ортопедични свойства, които ще гарантират един спокоен и пълноценен сън;
  • За изработката на матрака са използвани материали с висока издръжливост, независимо от натоварването и устойчиви на деформации;
  • Матракът е обвит във висококачествен калъф с дамаска от 100 % памук тип „Жакард“;
  • Благодарение на добавения слой високоеластична пяна моделът ще осигури желания комфорт;
  •  Цената е изключително достъпна.

Добър пример за това как за по-малка сума може да се сдобиете с изключително луксозен артикул, който ще ви предостави всичко необходимо за добър сън в спалнята.

Каква роля има топ-матракът

В сайта на интернет търговеца ще откриете и разнообразни модели топ матраци. Те са подраздел, който служи за да подобрите качеството си на сън, ако още не сте решили с какъв модел да подмените стария си артикул. Топ варианта е много удачен и когато трябва да се спи на дивана или пък отивате на почивка и държите да я прекарате по най-добрия начин. Моделите са много лесни за пренасяне, защото са леки и се навиват на руло. В едно жилище винаги трябва да имате такъв, за да може да реагирате по най-правилния начин когато се наложи. Артикулите предлагат много удобства и различни степени на твърдост, затова разгледайте подробно предложенията.