Често се налага предварително да направите сериозни обиколки за да намерите добър и практичен спален комплект за малка спалня. трудностите идват от това, че обикновено във физическите магазини се предлагат някакви стандартни размери, които идват една идея по-големи за нашата спалня. как да намерим спален комплект, който е в минималистичен стил? Има ли вариант да не правим поръчка, тъй като със сигурност това ще ни струва скъпо? предлагаме ви днес да разгледате продуктите от каталога на мебели Венус. В категорията спални комплекти тук https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти със сигурност онова, което ще ви впечатли е възможността да направите правилно филтриране на размерите съобразно това кои биха могли да се поберат във вашата мини спална площ.

Удобство и функционалност

Всяка малка спалня носи със себе си неподправено очарование. Нейните предимства и недостатъци никак не са малко, но независимо от това е важно да с стремим към получаване на една добре обзаведена, практична и функционална почивна зона.

спалня

Какъв да бъде спалния комплект, че наистина да се помести перфектно в 8-9 квадрата спалня, а освен това да остане и достатъчно пространство за преминаването ни покрай отделните елементи? Правилните отговори ви очакват в моделите, предложени в онлайн магазин Венус. Акцентите при мини спалните комплекти са насочени към:

  • Легло с размери 140/200, но тук задължително кревата да разполага с площ за съхранени на спално бельо в лицето на подматрачна площ или чекмеджета;
  • Вградени към леглото нощни шкафчето. Това са особено практични елементи, които не бива да пренебрегвате. В малките спални комплекти от Венус повечето нощни шкафчета са продължение на леглото, което дава възможност за малък техен размер, но достатъчен за ползване като поставка за нощна лампа, дистанционно, както и лични пособия като очила, мобилен телефон,книга и т.нат.;
  • Най-удобни за малки спални са гардеробите с плъзгащи врати. Така се пести доста пространство, а и няма да се затруднявате да преминавате покрай гардероба и леглото докато вратата е отворена.

Напълно достатъчни са тези мебели за да се осигури нужната пълноценна почивка  и пространство за преобличане.