Едва ли има софиянци, които не са чули за новите методи за откриването на течове. А всъщност това наистина е една супер модерна технология, която се оказва решаваща при спестяването на време и пари. Наскоро в софийска детска градина персонала установи, че сметките за вода драстично са се покачили. При ясно планирани разходи сами се сещате, че това е аларма за директора, че нещо не е наред. Първата задача е да се провери изправността на водомера и едва след като се установи, че при него реален проблем няма е редно да се извършат съответните огледи за евентуален теч в сградите, където се отглеждат децата, както и административното помещение. При неустановяване на видими петна от намокряне е наистина логично, че вероятно има скрит теч, от който одата изтича безконтролно. Следват ефективни действия за наемането на фирма за откриване на течове София. Знаете ли, че този вид услуги са много търсени, тъй като с новите методи за откриването на течове ясно и точно се локализира източника, а освен това не се налагат извършването на сериозни строително ремонтни работи за отстраняването на възникналата авария.вик течове

Фирмата, която е наета от детското заведение е Хидро Старт София и това не е никак случайно. Оказва се, че екипа от професионални водопроводчици разполагат с една от най модерната техника за откриване на течове. С помощта на инфрачервен уред се установява къде във вътрешността на стени, тавани  и под има теч и така специалистите могат да предприемат ефективни действия по неговото отстраняване. А вариантите наистина не са малко и с оглед на това да се предотвратят сериозни къртачни мероприятия от Хидро Старт София се заемат да се справят бързо и без дълготрайни ремонти с тези ВиК неволи.

Когато ясно е установено мястото на тича и той е открит без да се губи каквото и да било време то наистина е важно екипа да се заеме с ефективна работа. В зависимост от естеството и сложността на достигането на спуканата тръба, щранг или друг ВиК елемент се прави анализ на ситуацията и едва тога се пристъпва към работа. Има аварии, за които са нужни няколко минути и отстраняването на теча е буквално като детска игра. Но не са рядкост и онези, при които все пак се налага къртене на малък участък, за да бъде подменена дефектиралата част от водопроводната инсталация. Но при всички случаи от Хидро Старт София гарантират на своите клиенти, че наистина ще получат най-бързото и качествено откриване на теч, както и отстраняването на възникналата авария.