В последно време въпросите за наказателните ъпдейти на Google – Panda и Penguin, зачестиха и ние като специалисти по сео оптимизация ще ви дадем няколко съвета, с които да се предпазите от ”злонамерените животни”на най-голямата търсачка в световен мащаб.14891585241416085808_2102921509_343793478_thumb
В началото искаме да призовем всеки, който е тръгнал да печели бърз трафик с непозволени методи да се откаже, защото усилията му ще отидат на кино. Лични свидетели сме на фирми, които спамят в продължение на няколко години с цел добро класиране в (SERP), а днес се оплакват, че сайтовете им потънали някъде в небитието.
За да станете известни в Google следвайте правилата, това е най-добрия начин да предотвратите пристигането на злата Панда и още по-лошия и безпощаден Пингвин. Забравете за думата спам и прекаленото използване на анкор текстове. Направете внимателна сео оптимизация включваща съвременни подходи като употреба на известните социални мрежи и SEO инструменти за анализ.
Ако сте останали с убеждението, че сателитните мрежи и форумния спам все още помагат да се държите на първа страница в търсещата машина, просто се откажете.
Използвайте варианта авторство подписвайки съдържанието, което поствате в Google+, Facebook и Twitter, а също така посочете вашите приоритети, тъй че намеренията ви да бъдат кристално ясни, както за посетителите, така и за бота на търсачката.
Измъкването на наказан сайт е доста трудна работа и понякога, дори невъзможна. Още при първите сигнали започнете да правите проблеми на съдържанието, намерете лошите линкове и ги премахнете незабавно. Другият изход е да се свържете с професионалист по сео оптимизация, който да поеме случая ви.
Заключителни думи:
Как действат Google Panda и Penguin може да прочете в сайта ни помагащ при задачата оптимизация за търсачки, както и да зададете вашите въпроси по други теми свързани с интернет рекламата. Гарантираме, че няма да останете недоволни от качеството на предложенията ни и цените, на които работим.