Когато избираме нова мебелировка за дневната обикновено най-голямо внимание отделяме на меката мебел. За всеки е важно да се чувства удобно и комфортно, когато е седнал пред телевизора или просто си почива с книга в ръка. Има обаче модел дивани, които се открояват със своята функционалност и адаптивност, като те са и по-предпочитани от всички. Виж тук съвременните ъглови модели подходящи за всеки хол, които онлайн магазин Venus.bg е приготвил за своите клиенти. Изберете такъв артикул, за да направите помещението още по-предпочитано и уютно.

Ъгловият диван – прекрасна възможност за стилна визия на хола

Модерните мебели са изработени по начин, който ги прави изключително адаптивни във всякакъв вид помещения. Вижте тук всички комбинации. Точно такъв се явява и ъгловият диван за хол, който може да бъде поставен залепен до стената и така да обособи уютен кът в който да си почиваме, без това да отнема много от пространството в помещението. Налична е комфортна лежанка, благодарение на която може да се излегнем когато пожелаем, а също така и щом ни дойдат гости да настаним повече хора на дивана. Вижте тук как изглеждат артикулите. Специфичната г-образна форма на модела е перфектната възможност да направим интериора по-интересен, функционален и характерен. Клиента сам може да избере дамаската с която да бъде тапициран новият му холен ъгъл. Вижте тук различните дамски. Предлага се висококачествена еко кожа с много добри характеристики, както и текстилни тапицерии.

От какви модели може да избираме

Винаги е хубаво когато имаме богат избор от някакъв вид мебел, защото така е по-лесно да комбинираме новия артикул с вече наличното обзавеждане. Холовите ъгли се открояват с различни функционалности и в повечето случаи притежават разтегателен механизъм. Разбира се има и дизайнерски модели, които са просто декоративен шедьовър и ще направят помещението супер луксозно и стилно на външен вид. Вижте тук повече за различните модели:

диван дъблин
  • Диван с релакс механизъм – модерен и удобен, този вариант позволява да си почивате активно като нагласите облегалката и повдигнете краката си за повече релакс;
  • Класически холен ъгъл – един от най-предпочитаните модели, защото предоставя достатъчно уют и комфорт за всеки – вижте тук какво предлага онлайн магазин Venus.bg;
  • Разтегателен – бързо се превръща в спалня и може да се използва ежедневно без никакъв проблем;
  • Дизайнерски – луксозен, изработен от висококачествени материали и на доста висока цена. Истинско бижу, което няма да остане незабелязано. Вижте тук изображения на моделите.

Помислете добре кой от вариантите ще бъде най-подходящ за вас и направете дома си перфектен с модерните и така предпочитани холни ъгли.