Определено естетиката, която една мебелировка носи в дома ни зависи от нейната пищност и визия. За да бъдем позитивно настроени, впечатлени от заобикаляща ни среда и спокойни от излъчването и комфорта от една прекрасна мека мебел със сигурност ще изберем модерни холови гарнитури.  Съвременната мебелировка няма нищо общо с тази, която помним от соц-а. Тогава еднотипните видове мека мебел се свеждаха до два, максимум три модела и домовете на хората изглеждаха супер еднакво. Единствено гастарбайтерите, които работиха  в западните европейски държави можеха да си позволят по-модерна гарнитура, която да ги отличава от съседските апартаменти. Предимството, което днес имаме като потребители се състои в огромното многообразие. Интересни като модели, форми и размери холни гарнитури се предлагат от ЛениСтил. Освен базовите качествени такива можете да поръчате и такива, които са изработени по индивидуален проект, който да е напълно отговарящ на поставените от клиента критерии.изтеглен файл

Каква холна гарнитура е подходяща за Вашия дом? Удоволствието да поканите гости или пък семейно да се настаните на една прекрасна и супер комфортна мебел е наистина пълно ако успеете да направите правилния подбор. Ето какво препоръчват специалистите, когато се спирате на варианта холна гарнитура:

  1. Обърнете внимание на размера. Това е много важен момент, който ще ви помогне да намерите баланса между пространството и самата мебелировка. Обзавеждане, което не е достатъчно съразмерно определено няма да изглежда достатъчно ефектно. Въведете си някакви параметри за свободно място за преминаване около мебелите. Прекалено огромната холова гарнитура наистина ще изглежда добре, но в просторна дневна. Не прекалявайте с размерите, въпреки, че е възможно в мебелния магазин голямата гарнитура да Ви се стори по-изгодна.
  2. Натовареността на мебелите също са повод за размисъл. На първо четене стои въпросът с това дали имате малки деца. Колкото и странно да им звучи на тези, които все още нямат малки разбойници около себе си внимателното подбиране на холова гарнитура, която да издържи на замърсявания определено заслужава внимание. Тапицерията тук има съществена роля. Непромокаемите такива са предпочитани заради това, че дори да бъде разлята течност тя няма да проникне във вътрешността и да се образуват неприятни миризми. Често като дамаска се използва и кожена тапицерия за холови гарнитури като един от най-издръжливия и устойчив вариант за облицовка на такова обзавеждане.
  3. Освен място за почивка една холна гарнитура и се превърнала и в място за спане. Така, че ако мате подобни намерения бъдете взискателни към разтегателните механизми.

Успех в търсене на неповторимата и изискана гарнитура за Вашия хол!