Повечето хора отделят от времето си, за да потърсят качествени и стилни на външен вид мебели. Това е от особено значение, защото атмосферата която ни заобикаля влияе много на настроението и на начина по който си почиваме. Специално в жилищата си трябва да организираме пространството по начин, който ни допада и едновременно е красив и практичен. Днес най-бързо бихте намерили точните артикули в каталозите на онлайн магазини за мебели Venus.bg. Богатият продуктов каталог дава шанс на всеки, да открие качествено изработени мебели, съобразени с личните му предпочитания.

Как да изберем ново и модерно легло за семейната спалня

Стаята в която си почиваме и спим трябва да бъде наистина добре обзаведена, като най-вече се откроява леглото, като неин основен артикул. Важно е да спазите различни принципи, когато търсите нещо подобно, за да се наспивате добре и да се зареждате с допълнителна енергия.

В момента най-модерни са тапицираните спални. Като външен вид са много по-луксозни, невероятно удобни са и разбира се са практични. За да откриете точния модел е важно да се съобразите с размера на стаята, тъй като този вид мебели са по обемни. Заслужава си да инсталирате нещо подобно, от гледна точка на това, че няма как да се нараните в острите ъгли и ще имате голяма и комфортна табла, за да се облягате.

Ширината трябва да дава възможност и на двамата партньори да се наспиват. Препоръчваме ви да изберете модел с повдигащ амортисьор и ще имате достатъчно пространство за подредба на вещи. Магазин Venus.bg представя – Тапицирана спалня Paris – 200/200:

легло
  • изцяло тапицирано легло „Paris“ с дамаска по Ваш избор;
  • мека, висока и извита табла с декоративни елементи и 7 см. дебелина;
  • обемни царги с дебелина 4 см;
  • за изработката му е използвано висококачествено ПДЧ;
  • разполага с ракла и повдигащи амортисьори, подходящо е за еднолицев и двулицев матрак.

Комфортен и качествено изпълнен модел, който ще направи спалнята ви много удобна и стилна.

Как да изберем мебели от каталога на онлайн магазин

Лесно ще се ориентирате в продуктовия каталог на магазина, защото всички категории са много ясно разграничение. По този начин се насочвате точно към мебелите, които ви интересуват, като имате възможност да ги селектирате по определен критерий. За всеки артикул ще намерите подробна информация, свързана с неговите размери, начин на употреба и материали за изработка. На спокойствие може да прецените всяка една подробност и да поръчате бързо през платформата. Транспортът също е организиран от самия магазин и вие нямате ангажимент към това.