Студените месеци не са препятствие пред възможностите да изненадате близките си с незабравими преживявания

Подари преживяване – това е спомен за цял живот!

Често, когато наближат празнични поводи, в желанието си да доставим максимална радост на близките си, ние се втурваме да инвестираме в скъпи вещи. Абсолютно излишен подход, когато наистина се стремим да им осигурим незабравима емоция.

Студените месеци не са препятствие пред необятните възможности да изненадате любимите си хора.

Почерпете вдъхновение от следните идеи, съобразявайки индивидуалния вкус и предпочитания на приятелите или роднините си:

  1. Дегустация на изкусителна храна и напитки

В натоварения делник ние се храним на крак и бързаме към следващата си задача, което ни лишава от удоволствието да се насладим на ястията с всички сетива.

За всеки празнуващ това е прекрасен начин да се отпусне в приятна атмосфера и да се остави на опитните професионалисти при дегустацията на шоколад, кафе, вино или други класни питиета. Това е подарък, който ще бъде оценен на ниво и определено ще бъде запомнен.

2. Ваучер за пътешествие

Всеки момент на бягство от града и обичайната обстановка е свързан с множество приятни моменти, за които ни напомнят снимките и усмивките от досега с непознати кътчета на България или света.

Независимо дали това е организирано пътуване, самолетни билети или кратка разходка в близост до местоживеенето, резултатът е гарантиран и много, много желан.

3. Полет с парапланер

Има достатъчно локации за полет с парапланер, които ви позволяват да поднесете подобна изненада.

Дали ще изберете Сопот, Сливен, Казанлък, Пловдив или друга точка, опциите включват прекрасни гледки, адреналин и видео клип, който ще ви връща отново и отново към вълнуващото изживяване.

4. Скок и свободно падане във въздуха

За смелчаците има скокове с парашут, които могат да се сравнят със свободата на птиците. Мечтата на мнозина е да полетят и да се доближат именно до това преживяване, което трудно може да бъде забравено.

Броените секунди на свободно падане във въздуха са съпроводени от висока скорост, което допълнително ще насити с екстремни усещания волната душа на приключенците.  

5. Стрелба

Да посетиш стрелбище има редица предимства, които могат да доловят само дръзналите да опитат. Инструкторите позволяват на мераклиите да измерят точността си, а заедно с това и да свалят натрупаното напрежение от натовареното ежедневие. 

Познавате ли мечтите на близките си?

Проучете вариантите и изберете една от куп разтърсващи предложения на сайта https://makaroon.bg – ексклузивни подаръци, романтични почивки, забавления в града и игри на открито.