Избирането на различни мебели за жилището е вълнуваща и отговорна задача. Обстановката, която ще създадем е важна за хармонията и уюта в къщи, но и за комфорта на цялото семейство. Когато обаче се избира мебел за детската стая, трябва да бъдем особено внимателни. Всичко което обгражда малчуганите задължително трябва да бъде безопасно, изработено от доказани материали и привлекателно на външен вид. Мебели Венус ви представят богат каталог с разнообразни детски легла от които да изберете най-подходящото за вашето малко съкровище.

Модели легла и възможности за подредба на детската стая

Дизайнерите обръщат голямо внимание на мебелите за малчугани и днес благодарение на това се срещат множество варианти. Предвид големия избор родителите имат шанса да обзаведат една наистина функционална и много красива стая. Предлагаме да се запознаете с някой от най-предпочитаните:

детско легло
  • Единичните – добре познати и класически модели, които обаче за малките деца са наистина големи и комфортни. Те ще се чувстват просторно и спокойно настанени за здравословен сън;
  • Тип „сандвич“ – симпатичен вариант който под основното легло побира още едно на колелца. Много удобно, ако остане гостенче с преспиване. Много лесно издърпвате долното креватче и вече имате две места за настаняване;
  • Двуетажни – любими на децата защото ги свързват с нещо забавно и весело. Безопасни са, спестяват от пространството и имат стилна външност;
  • Повдигнат модел – тези конструкции обикновено са с включени шкафчета, бюро и етажерки. Многофункционални и перфектно изглеждащи.

Преценете кой от моделите ще бъде най-подходящ за вашето дете и му поръчайте най-доброто обзавеждане.

Как да впишем леглото в детската стая

След като сте избрали различните модели на мебелите за детската, трябва да намерите своето подходящо място в стаята. Леглото като основен елемент е добре да обособи кът за почивка и сън, като към него прибавите и гардероб. Тази зона ще бъде само за релакс и трябва визуално да е отделена от мястото за игри и учене. Повечето класически детски легла имат включен повдигащ механизъм или чекмеджета в основата на конструкцията. Тези места за съхранение позволяват стаята да остане достатъчно просторна и подредена винаги, като няма да има нужда да поставяте допълнителни мебели.

Най-лесно ще обзаведете детската стая с подходящо легло, ако го поръчате онлайн от мебели Венус. Интернет магазините предлагат много по-голям избор от възможности. Не бива да се пропуска и факта, че тук цените са достъпни за всеки. Много често ще срещнете промоции и намаления, благодарение на които може да спестите от бюджета си. Доверете се на доказаните във времето търговци и бъдете спокойни за комфорта на малкото съкровище.