За жалост няма училище, в което можеш да придобиеш знания относно това как да бъдеш добър учител. За всеки човек, който се е сблъскал с предизвикателството на родителството е ясно, че това са непрекъснати грижи и ангажименти, които са свързани с това да научите децата си на ценности, да ги изградите като личности, да се грижите за тяхното здраве, способности, умения, развитие. Да подарите щастливо детство на децата си е една от основните ви цели, нали! Но какви мерки и действия да приложите за да постигнете този добър начин, при който вашите съкровища да се забавляват, да опознават света, да преоткриват способностите на тялото си и да подобряват двигателните си умения. Кула Монтесори е от предпочитаните съвременни дървени игри, които набират голяма популярност сред родителите. Кои са причините ще разкрием сега…

Кула Монтесори – верен помощник при отглеждането на детето

Живеем в свят на технологии. Дигитализацията, модерните устройства, обсебването ни от Виртуалното пространство до голяма степен повлиява на физическата ни активност. Една от съществените грешки, които правят родителите е да предоставят смарт устройства на невръстните си деца като средство за забавление. Сами се досещате за последиците, които са неизбежни от това немарливо поведение:

  • Затлъстяване;
  • Прогресивна агресия;
  • Липса на елементарни умения и способности за справяне с реалния живот;
  • Забавено развитие.

За да се развиват физически, за да укрепват и за да могат да опознават света децата се нуждаят от подходящите условия за игра. Кула Монтесори е перфектното средство, с което можете да насърчите любознателността и активността у детето си. съоръжението е изработено от здрав дървен материал, който може да се трансформира в различни форми. Предоставя на децата възможност да участват в ежедневни активности като например да се катерят, да разполагат с плот, който да имитира вашата работа в кухнята. Ще се изненадате как взаимно ще изпитате удоволствие от забавлението, което кулата Монтесори ще предостави на малчуганите и на самите вас.

Учим се докато играем

 Кула Монтесори

Децата не са ни подчинени. Те са личности, които си имат своите характерни особености, желания, мечти и предпочитания. Разбира се нашата роля като родители е да ги насърчаваме, а в ранна детска възраст това най-лесно се прави под формата на игра. Кула Монтесори е невероятното доказателство за това как децата могат да изграждат навици и да се приобщават, ангажират към семейното занимания докато играят.

Кулата е изключително многофункционално дървено съоръжение, което може да бъде използвано за:

  • Катерене;
  • Игри, свързани с готвене;
  • Занимания за приучаване на миене на ръцете, лицето, зъбите.

Помощната кула Монтесори е сред любимите напълно безопасни съоръжения за ежедневни занимания и игри. Те са лесни за използване и предвид възможността да се сгъват и трансформират биха могли да се използват навсякъде в дома.