Поставяне на мигли – косъм по косъм Бургас.
Говори г-ца Димитрова от miglapomigla.com

 

Всеки от нас гледа реклами, в случая говорим наистина за хилядите реклами в козметичната индустрия и по специално за рекламите за различни видове спирали. Гледайки тези реклами, не малко жени въздишат и си мечтаят за такива ослепителни мигли, но за съжаление това което виждаме по телевизията, само по себе си, е илюзия и много фотошоп и монтаж, от цял екип професионалисти, готови на всичко за да ни подведат. Спиралите може и да имат най-разнообразни достойнства, но НЕ могат да направят чудеса с вашите мигли. Ние от miglapomigla.com град Бургас знаем това, също така знаем че изкуствените мигли обаче, могат и то поставени косъм по косъм – виж поставяне на мигли Бургас.

поставяне на мигли - косъм по косъм БургасНямам предвид тези, които масово се продават в магазините и се лепят на клепача, а именно за малките косъмчета, които старателно и прецизно се залепят към нашите собствени.
Поставянето на този вид изкуствени мигли нашумя и набра доста голяма популярност през последните години, може би дамите вече разбраха за фалшивостта на спиралите!
Не само, че стоят максимално естествено, но и са доста удобни, красиви и дори пестят пари от спирали!
Сега ще се потопим малко в този… истински сват и ще ви разкажа, дори покажа, малко по-подробно за поставянето на мигли косъм по косъм.

Какво представляват изкуствените мигли, които се вграждат една по една?

С други думи казано, тази техника се нарича изграждане и сгъстяване с косъм по косъм.
Това са едни фини копринени косъмчета, които с помощта на професионални продукти, се прикачат към нашите естествени косъмчета на миглите, с цел удължаване и сгъстяване на естествените мигли.
Миглите са съвсем леки, меки и по никакъв начин не дразнят и не пречат на процеса на възстановяване на вашите собствени мигли.

Миглите, поставени косъм по косъм имат ли някакъв размер?

Да, миглите се различават по дължина и цвят.
Започват от 7мм  като това е най-малкият размер и стигат до 15мм като това е максималният размер. От тук идват и различните наименования на различните поставяния косъм по косъм, а именно 3D/5D – руски обем Бургас.Обикновено се комбинират няколко дължини, като най-дългите се слагат в края на окото,за да го отворят и да имате по зашеметяващ поглед.
Като цветове се срещат най-различни разновидности на цветовата гама, а именно : сини, зелени, лилави дори и така наречените „Омбре”.Както можете да предположите повечето жени предпочитат класическите черни мигли.

Колко време трае процедурата, поставяне на мигли – косъм по косъм?

Самата процедура трае между 2 и 3 часа, като средно се поставят около 100 до 150 косъмчета на око, общо около 300-350 косъмчета на процедура. Като продължителността зависи от вашите естествено насищане на вашите мигли.
Използват се само естествени продукти, като лепилото, което се ползва се е специално, за да не дразни окото.

Как точно се поставят самите мигли на окото, по метода косъм по косъм?

Първо клиентът се поставя да легне удобно на кушетката,след което сме готови да започваме със поставянето на миглите.Това става по следният начин:
Най-напред долният клепач се изолира,със специални колагенови лепенки(пачове),след което  окото се почиства със специален праймер,за да няма остатъци от грим.След това се нанася обезмаслител и започваме лепенето на косъмчетата.
Изкуствените косъмчета се залепят към естествените,като на една наша естествена мигла се залепя едно косъмче от изкуствените.

Колко време издържат изкуствените мигли и трябва и някаква поддръжка?

Трайността на миглите е индивидуална. На всеки 2 до 3 седмици е желателно да се отиде на поддръжка, за да се запълнят липсващите косъмчета.
Освен това е много важна самата грижа за миглите, ако се грижите добре за тях и ги пазите,ще издържат по дълго.
Добре е да не спите на тях, да избягвате да ги мокрите, да ги търкате силно с ръце и да ги дърпате. Можете да ги разресвате, внимателно, така ще избегнете слепването им, ако се получи такова.

Какво се случва когато миглите започнат да падат?

Единият вариант е да се отиде на поддръжка (това което споменахме по – горе), за да се запълнят падналите мигли.
Другият вариант е да се свалят всичките мигли, като това става със специален продукт. Но и в двата случая трябва да се отиде при специалист, най-добре при този който ви ги е слагал.
В никакъв случай не трябва да се търкат или да се скубят! Не опитвайте да ги махате сами,защото по този начин,ще нарушите целостта и здравината на вашите естествени мигли!

А когато падат изкуствените мигли, падат ли с тях и нашите естествени?

Отговорът е ДА. Тъй като изкуствената мигла е залепена за нашата естествена, до известна степен тя зависи от естествената мигла.
Като цяло косъмът има три фази: Анаген – това е фаза на растеж, Катаген-преходна фаза и Телофен- фаза на покой.Тоест, когато естественият косъмът е във втората фаза (Катаген), той се подготвя да падне,като на негово място ще израсне друг след няколко седмици.

Именно тогава  падат и изкуствените косъмчета заедно с естествените.
Самото поставяне на изкуствените мигли не нанася по никакъв начин щети на нашите естествени,защото косъмчетата са много фини и леки и не тежат, а лепилото е хипоалергенно и безвредно за миглите.

Миглите решат ли се?

мигли косъм по косъм Бургас

Да,задължително. Миглите трябва да се решат, за да се избегне заплитането им. Решат се със четка от спирала или малко гребенче.

Може ли да се гримираме,когато сме със такъв вид изкуствени мигли?

Няма проблем да се използва грим,важното е да се внимава най-вече при неговото сваляне.Не трябва окото да се търка,но ако сте сложили по-плътен слой очна линия или да кежем черен молив, най-добре е да се отстрани с клечка за уши.Не се препоръчва използването на продукти с мазна основа,защото това разгражда лепилото!

За какво трябва да внимаваме след процедурата?

След като се поставят миглите не трябва да се мокрят 24 часа.
Миенето и почистването на лицето става внимателно,като миглите не трябва да се търкат по никакъв начин.Важно е и като се взима душ, да не се застава директно срещу водната струя.eyelashes
Ако използвате за почистване на лицето дегримьор, по добре ще е да заложите на мицеларна вода или тоник за почистване на лицето, а не на такива продукти с мастно съдържание.
Този вид продукти имат негативно влияние на поставените мигли.
Това е всичко за сега, очаквайте нашата втора част с полезна информация за миглите косъм по косъм.

Всичко добро,
MiglapoMigla.com

П.П. Благодарим на майките в BG-MAMA които са коментирали поставяне на мигли косъм по косъм Бургас в темата на форума, радваме се, че са доволни. Ще направим всичко възможно да поддържаме високото качество на обслужване в салоните на miglapomigla.com.