Да изградим специален кът в дома си където ще се храним и посрещаме гости е истинско удоволствие в днешно време. Разнообразните предложения в онлайн пространството ни дават възможност да прегледаме бързо огромно количество модели. Венус трапезни комплекти съчетават най-доброто от мебелната индустрия в момента. Масите и столовете са подбрани изключително внимателно и в синхрон помежду си, така че да предоставят на ползвателите си комфорт по време на хранене. Тези елементи в повечето случаи вървят ръка за ръка и е по-добре да ги купувате в комплект.

Значението на дизайна, когато избираме трапезни елементи

Ако трябва да поръчвате артикулите по отделно ще ви бъде доста трудно да напаснете столовете с избраната от вас маса.  Стилът трябва да бъде изключително близък, а цветовият нюанс да допълва двата елемента от комплекта Венус. Всичко това, като форма и размер да съвпада с помещението. Все показатели, които не е лесно човек сам да спази. Ето защо производителите са се погрижили да съчетаят така важните маса и столове, които винаги вървят в комплект. Много рядко, някой търси само един от компонентите. Най-правилно е когато обзавеждате трапезарията комплектът да се впише в интериора на помещението стилно и да го допълнителни. Вие ще изберете от Венус дали всичко да е изработено от дървесина, MDF или да има други материали – като стъкло, метал или полиуретан.

Комплект дървени маса и четири стола

Дървени маса и четири стола Selene HM10256 – Орех/Крем от магазин Венус:

  • Трапезна маса и четири стола Selene;
  • Масата е с правоъгълен плот от MDF и дървена основа;
  • Столовете са дървени, с кожени тапицирани седалка и облегалка;
  • Тапицерията от еко PU кожа е с висока износоустойчивост, устойчива на ниски и високи температури.

Съчетанието на тези мебели Венус е повече от удачно и въпреки класическият им облик, спокойно може да се постави в малко по модерна обстановка. Тапицираните артикули с еко кожа са много стилни и изглеждат превъзходно в трапезарията.