Продуктите, които купуваме си имат съответната цена. Те се оценяват на база качества, вложени материали и дизайн. Тези фактори не подминават и столовете за офис, които намират приложение не само в бизнес помещения, но също така и в домашните ни работни кътове, където обикновено си носим допълнителна работа за довършване. Без значение какъв офис ще се оборудва онова, което търсим е добра за офис стол цени с балансирани качества и функционалност. Днес ще ви представим някои от тях като идеята ни е  ви спестим време и пари.

Как да определим бюджета

Има на пазара всякакви столове – скъпи и луксозни, евтини и леко неудобни както и такива, които са наистина среден клас, а цените се определят като достъпни. В зависимост от това какво точно търсите и какъв бюджет сте определили има няколко варианта за това да се избере стол с характеристики, които отговарят на индивидуалните ви нужди.

офис стол син

Какво да очакваме от различните ценови сегменти на тези мебели като качества? За да не допуснете грешки ще и изложим стойностите и спецификите на най-купуваните модели, като в случая крайното решение остава във вашите ръце:

  • Столове от 50 до 99 лв. Това е нисък ценови сегмент, при който яма как да търсите максимално качество или някакви фантастични удобства за тялото. Те притежават най-основните функции, а по отношение на здравината биха били ефективни за срок от 2 максимум 3 години;
  • От 99 до 200 лв. Среден ценови клас столове за офис, които се отличават от по-евтините не само по красивия си дизайн, но и по-добри като здравина материали. От тук и дълголетието, което можете да очаквате варира от 2 до около 5 години;
  • Над 200 лв. Най-луксозните столове за офис са скъпи. Но за сметка на това те наистина са изумителни като комфорт и грижа за тялото. На такива столове с удоволствие ща работите, тъй като те предлагат релакс и СПА изживяване за всяка извивка на тялото ви.

Колко ще платите за нов офис стол решавате вие. Но се водете от това какво желае тялото ви и му го осигурете на дена, която е по джоба ви.