Актуалните тенденции в обзавеждането основно залагат на атрактивната визия, удобството и практичността от която се нуждаем. Производителите в България се стремят да предложат на клиентите си качествено изработен продукт, който да отговори на всичките им критерии. Няма защо да хвърляте маса пари за поръчка на неща от чужбина, като и тук ще намерим също толкова интересни модели на достъпни цени. Предложенията на онлайн магазин Венус мека мебел – секцията в която има всичко. За да направите своя финален избор, трябва да сте запознати с някои характеристики на тези артикули, а ние днес ще се опитаме да ви съдействаме за това.

Защо меката мебел Венус е ключов фактор за доброто излъчване на всекидневната

Уникалната визия на всеки диван е свързана със съвременните тенденции в обзавеждането. Под мека мебел Венус разбирайте – дивани, фотьойли, канапета и други. В зависимост от големината на стаята, която декорирате ще изберете формата и размера на предпочетения от вас артикул. Производителите са се погрижили всеки модел да бъде максимално практичен и удобен, ето че повечето дивани са снабдени с разтегателен механизъм, който ги превръща и в легла, ако ви дойдат неочаквани гости или нямате достатъчно място в жилището. Другото което имат е ракла за съхранение, а безспорно днешните материали правят тези мебели – меки, удобни и устойчиви на ежедневна експлоатация. Цветовите решения във Венус са наистина много и благодарение на тях атмосферата в хола ви, ще бъде запомняща се.

Холов ъгъл

Холов ъгъл Виктор с функция сън, две ракли и пружини тип Покет:

  • Моделът е изработен от масивна дървесина, MDF и ЛПДЧ;
  • Разтегателният механизъм го превръща в легло а имате на разположение и две ракли;
  • Универсален модел, подходящ за поставяне в ляв и десен ъгъл в зависимост от желанието Ви.

Съвременната мека мебел от Венус притежава значително по-добри характеристики от старите модели. Много е помислено за разнообразните функции, комфорта и здравината.