Споменете си момента, в който Ваши близки приятели Ви уведомяват, че са решили да Ви дойдат на гости. И тъй като те са Ви наистина доста близки, не смятат че е нужна специална покана, или пък едномесечно предизвестие, за да можете да се подготвите и да се представите като добри домакини…

разтегателна маса

Подобен сценарий се случва доста често и ние няма какво друго да направим, освен да отворим широко вратите си за нашите приятели и да ги приветстваме с усмивка на лице за добре дошли. Как ще се организираме и какво ще е първото, което ще направим за подготовката на дома си за неочакваните посетите, си е лично наш избор, но ние Ви съветваме първо да се уверите, че имате достатъчно голяма маса и след това да помислите как и с какво ще я подредите!

Доста от нас разполагат с Разтегателни маси, но има и такива, които нямат подобна мебел у дома. В такива случаи е добре да отскочим до близкия магазин за мебели и да помислим дали е добре да купим такава маса и най-важното: ще можем ли да я използваме и за в бъдеще. Една такава покупка ще ни коства определена сума пари, с която не всеки разполага, но и да, не е казано, че трябва да я влага точно в покупката на нова мебел…

Разтегателните маси са много удобни, поради ред причини: за многочленно семейство, за посрещане на гости, за да уплътним максимално пространството си в кухнята, също както и от естетическа гледна точка. При всички положения е добре да имате голяма маса, за да не се тъпчете със семейството си по време на вечеря, също както и да посрещате спокойни гости. Понякога имаме поводи, заради които ни се иска да поканим повече хора, но поради липсата на пространство у дома, се ограничаваме в тяхната бройка – колкото и да не ни се иска!

Може би в момента си нямате и идея откъде да купите подобна мебел. Също така е и възможно да нямате особено много средства, за да си позволите нова маса. Но все пак е добре да имате някои предварителни идеи, когато настане моментът да купите разтегателна маса. Например, да знаете в кой магазин да отидете и каква сума да си приготвите. Затова ще ви дадем един жокер, който ще Ви улесни това начинание: мебели Венус!

Не е казано, че задължително трябва да си купувате скъпи мебели. Нищо подобно. Но поне се опитайте да си вземете качествени такива, които да Ви служат поне няколко години, след като сте си ги закупили. За да оправдаете вложените средства и да останете доволни от покупката!