Преди да направим регистрация в някой от сайтовете предлагащи онлайн залози често първото което правим е да проучим неговата история и да се допитаме във форуми относно това дали букмейкъра е достатъчно коректен. Всъщност самата регистрация не означава никакъв ангажимент и голяма част от регистрираните от неопитност или страх от загубата на пари не предприемат активни стъпки за депозиране и залог.images-1

Любопитството от интересните възможности и високи коефициенти се оказва е предпоставка за това желаещите да си направят betfair регистрация.  Интересен е начина по който букмейкъра прави своята печалба. Тук не той определя какъв да бъде залога, а самият играч  и така реално Вие сами можете за заложите срещу себе си. Потребителя се превръща в оператор, който дава предложение за коефициент и от това колко други играчи се включат в това залагане. Букмейкъра се явява трета страна, която не чака да има загуба за да спечели той, а всъщност взима процент от всеки един от направените залози.

В исторически план  Betfair е букмейкър, който от петнадесет години работи и то доста успешно. Седалището на компанията е в Англия, Западен Лондон, но както повечето действащи букмейкъри е регистрирана и се регулира от Гибралтарското правителство. Професионално организирана дейност и на толкова високо ниво, че наистина кандидатите за регистрация в бетфеър нямат нужда от допълнителни насоки , а с пълна лекота успяват да се справят със задачата. Покер, спортни залози, казино и всички популярни игри са на разположение на клиентите, които се интересуват от тези атракциони.

Дейността на Betfair у нас се контролира от агенцията по хазарта.  Има достъпен пряк линк за вход в сайта и от тук можете да направите своята първа регистрация в онлайн платформата. Защо са толкова много почитателите на бетфейр? Знайте, че тук няма само една възможност за печалба. Освен факта, че бихте могли да залагате за всяко едно обстоятелство , то креативността на букмейкъра предполага да залагате и против или срещу дадено спортно събитие. Българските играч са изцяло облагодетелствани от факта, че Betfair е преведен изцяло на български. Освен това съпорта също се провежда на родния ни език, така че тези които не се справят с чуждите езици не следва да се притесняват от това. В сайта са подадени и телефон в България, както и имейл адрес, на който да задавате въпросите които Ви вълнуват. Единствения недостатък в случая с обратната връзка на български е, че не е денонощна, а ще трябва да се съобразите с работното време, което също е указано в онлайн сайта на букмейкъра на български.images

При регистрацията в Betfair  се изискват лични данни които трябва коректно да бъдат посочени. Сигурно за доста от Вас това е най-досадната част, но за да можете да депозирате и теглите пари от сметката си в бетфеър е необходимо да отделите пет минути за да направите правилно регистрацията. За да направите депозит ще е необходимо да имате кредитна или дебитна карта. Не се учудвайте, че при теглене се изисква да потвърдите своята самоличност. Това се прави от съображения за сигурност , тъй като е възможно акаунта Ви да бъде хакнат от недоброжелатели. Някои от изискуемите от сайта документи може да Ви се сторят дори странни като например квитанция за платена сметка за ток или вода, както и банково извлечение, но това са част от мерките, които се взимат с цел да не бъде изплатена сумата на друг, а именно на Вас самите.

Както много онлайн букмейкъри и Betfair си има трикове за привличане на нови клиенти. Бонусите са част от това и в зависимост от това дали сте нов току що регистриран клиент или вече имате история в сайта като коректен играч то получавате различни по вид бонуси. Освен бонуси можете да получавате и различни оферти, като това могат да са безплатни залози, връщане на загубен залог и други подобни форми.

Последно време много нашумя опцията кеш аут, като Betfair също е букмейкър, който предлага на своите потребители такава възможност. Тук освен стандартните залози можете да комбинирате няколко такива и реално да спечелите преди дори срещата да не е приключила. Бетфеър предлага на своите клиенти едно различно изживяване и удоволствие да бъдете от двете страни на барикадата. Именно с борсата за залози имате този шанс. Възползвайте се и се регистрирайте още сега. Така ще получите бонуси, които да използвате за всички атрактивни предложения от букмейкъра.images-2

За българските играчи е малко неудобство това, че въпреки това, че въпреки факта, че сайта работи с много валути то българският лев не е част от тях. Така че варианта тук е да депозирате в евро и в същата валута да теглите. Минималният депозит е в размер на шест евро, а за теглене пет. Като едни от препоръчаните варианти за теглене и депозит са използването на скрил акаунт или директно чрез дебитна или кредитна карта. Такса за депозиране няма, така че това е предимство. Както споменахме малко по-горе в статията ако решите да теглите пари ще се наложи да представите няколко документа , с които да удостоверите самоличността си пред Betfair.

Забавлявайте се! Сайта е много добре оптимизиран и подреден така че наистина да е удобен за потребителите. Можете да настроите профила си така, че лесно да откривате всичко което искате да намерите. При първоначалното регистриране разцъкайте всички менюта за да се ориентирате кое къде се намира и след това ще установите, че всичко абсолютно механично навигирате. Подредбата е доста лесна и не се налага потребителите да влизат в няколко подменюта за да стигнат до желания залог.

За да не се губи време по време на игра, а възникнат някакви питания можете да видите в меню „често задавани въпроси“. Основните проблеми тук са коментирани и без да се налага да търсите връзка със съпорта бихте могли сами да решите казуса. Ако все пак имате затруднения и не намирате отговора на въпроса си тук винаги можете да използвате контактната форма или телефона за връзка. Компетентни служители изцяло на български ще Ви помогнат, тъй като в Betfair всеки клиент е уважаван и важен. Възползвайте се от всички предложения, бонуси, промо акции и други атрактивни оферти които сайта предлага. Очакваме Ви!