Всеки от нас си има по един любим град, който посещава с най-голямо удоволствие… Наред с това, обичаме и да пазим спомени свързани именно с това място, като си купуваме сувенири, или други вещи, които да ни напомнят за него. Много често, хората които пътешестват често, притежават и богата колекция от предмети, закупени именно от дестинациите които са посетили, като по този начин приятните спомени остават вечни!

По-често, „колекционираме“ незабравими спомени под формата на красиви сувенири, като: картини, занаятчийски изделия, ръчно изработени бижута, или дори и аксесоари като часовниците… Последното може и да ви звучи странно, поради причината че часовниците се продават навсякъде и едва ли биха носили същото послание, както някоя живописна картина изобразяваща мястото, на което сме били. Понякога обаче, се чувстваме толкова пленени от дадена дестинация, че каквото и да вземем с нас оттам, ще ни напомня за нея още дълго време. Защо това нещо да не бъде един красив часовник :)!

Ако сте били някога в невероятния Лондон, със сигурност сте си купили и куп сувенири, които да ви навяват приятни спомени за него… Най-често свързваме този космополитен и в същото време романтично-античен град с червените телефонни кабини, с Бъкингамския дворец, или пък с невероятните архитектурни шедьоври! Дори модата там е впечатляваща със своите изчистени и доста елегантни линии – както при дрехите, така и при аксесоарите.49511101857-8698

В този ред на мисли, да притежавате часовник напомнящ за този изключително красив град би било страхотно, особено ако сте били там един или повече пъти… И тук е най-подходящият момент да споменем за една марка часовници, която не само носи духа на Лондон, а дори това е и нейното родно място.

Запознайте се с royal london (роял лондон) – часовници! Те са едни от любимите ни, не само защото обожаваме Лондон, а защото самите те са уникални и са подходящи за всеки повод. Ако обаче никога досега не сте били в Обединеното кралство, и по-специално в столицата, не се тревожете и отново заложете на часовници Royal London! Дори и да не си ги купите като спомен за това чудесно място, те пак ще ви донесат огромна радост, заради безспорната си красота и високото си качество! И ако се надявате някой ден да се отправите на път към градът на мечтите, носете и своя часовник Royal London – така ще бъдете в пълен синхрон с всичко което ви заобикаля по време на престоя ви там ;).

Като за финал бихме искали да кажем, че няма никакво значение какъв часовник носите, ако той не ви прави щастливи, когато го погледнете … Заложете на часовници Royal London и усетете енергията на тези невероятни аксесоари. Тя е наистина въздействаща!