Мебелите, които избирате за входното антре, трябва да бъдат съобразени с размерите му и свободното пространство с което разполагате. Тази зона от всеки апартамент е по-малка и компактна, затова е важно да проявите креативност и да откриете достатъчно многофункционално обзавеждане. Днес от www.venus.bg предлагат да се фокусирате върху намирането на точния шкаф за обувки. Този артикул е от изключително значение за вашия комфорт и затова антрето да изглежда винаги чисто и подредено. Актуалните мебели са много разнообразни не само като дизайн и размери, но и като допълнителни екстри.

Как трябва да изглежда съвременния шкаф за обувки?

Модерните мебели се отличават със своя красив и интересен дизайн. Те са конструирани така, че да създадат удобство на домакинството, да имат достатъчно полезно пространство за подредба и да са красиви на външен вид. Шкафът за обувки, в който ще инвестирате непременно трябва да отговаря на стила на обзавеждането в коридора. Изберете цветове, които ще се допълват с останалите мебели и ще бъдат в красив синхрон. Хубаво е вратичките да имат механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне, тъй като ще се използват наистина интензивно. Шкафът за обувки би могъл да бъде в най-различна форма и размер.

Днес харесвани от потребителите са вертикалните модели, тъй като са много подходящи за малки и тесни коридори. Оползотворяват пространството на височина и разполагат с достатъчно рафтове и отделения във вътрешността си. Лесно ще ги синхронизирате с останалото обзавеждане. Също така можете да вземете и по-малък модел с двуредов механизъм за допълнителни чифтове при нужда. От магазин Venus.bg препоръчват – Шкаф за обувки Сити 4039 – Кестен Вирджиния:

висок шкаф
  • модел „Сити 4039“ е снабден с врата с огледало, рафтове и закачалки;
  • моделът да побере от 8 до 10 чифта обувки;
  • за изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм.

Красива мебел със съвременна визия, която ще допълни обстановката във вашия дом и ще направя коридора по-удобен и стилен.

Лесно ли е да определим точния модел за входното антре?

Когато купувате подобно обзавеждане основното с което трябва да се съобразявате е размера на помещението. Измерете пространството и определете точното място на което ще разположите артикула. Препоръчваме ви то да бъде в близост до вратата, където и ще го използвате. Цветът и стилът на изработка трябва да кореспондират с останалите мебели в коридора и така ще имате една приятна и завършена обстановка. Актуалните модели ви дават шанс да ги съчетаете и дори да изберете два различни като размер шкафа, които да се допълват функционално и визуално.