Ех, тези антрета  – не само , че искаме да са красиви, но и достатъчно обемни за да съберат всички връхни дрехи и обувки, които използваме. За разлика от някои култури българинът предпочита влизайки у дома да остави прашното облекло и кални обувки далеч от вътрешността на дома си. Ето защо използваме коридора като мястото, където да обособим такова място. Портманта или антрета, както искате наречете мебелите за коридор. Те са се превърнали в емблематични, когато говорим за обзавеждане на тази част от жилището ни и е повече от ясно , че необходими. Какво всъщност изискваме от едно антре? На първо място то трябва да отговаря на стила на дома ни. Да е практично и функционално и въпреки мини размерите на коридора да е достатъчно пасващо на габаритите му.антрета 2017

Много ли Ви се струват тези изисквания? Всъщност няма нужда да разсъждаваме за това, защото производителите на мебели са се погрижили за това да ни предложат достатъчно варианти, които да ни помогнат да намерим баланса естетика, удобство и съразмерност. О да, вече звучи доста по-добре нали. Предизвикваме Ви да посетите сайта на ЛениСтил и да разгледате уникалните модели антрета от каталог 2017. Те наистина впечатляват със своя съвременен дизайн и стилно излъчване. Всеки коридор се превръща в гостоприемен и елегантен. Важното е да подберете тази мебел, която да отговори най-вече на нуждите Ви. желаете ли палтото да бъде поставено на закачалки за да не се мачка от връхните дрехи на останалите членове от домакинството? Можете да вземете модел, който разполага с мини гардероб с лост за закачалки. Така не само, че топките от връхни облекла няма да стоят по откритите кукички, но и ще бъдат напълно защитени.

Обувките е препоръчително да са прибрани в шкаф, подходящ за тях. Не само визуално естетична е причината, но и хигиенична. Обикновено през дъждовните месеци искаме или не внасяме у дома доста нечистотии, които настъпваме навън. Остатъци от листа, пясък и кал остават по грайферите и колкото и да се опитваме да ги отстраним върху изтривалката пред входната врата все има такива, които си стоят там. Препоръчително е мръсните обувки да се приберат в отделен шкаф и така да ги изолирате от чистия си и прилежен дом.  Ето, че по съвсем обикновен и битов начин описахме нуждата от антре. Кой вид, модел, стил ще изберете вече е въпрос на личен вкус и предпочитания на домакините. Имате свободата да се насладите на наистина огромно разнообразие от такива, които ще внесат приятна визия и функционалност във всеки съвременен дом.