Разновидностите, под които можем да открием скринове наистина са безброй. Това реално ги прави и толкова приложими в дома и то почти във всяка зона – баня, коридор, спалня, кухня, всекидневна. Удобството, което тази мебел предоставя можем да опишем с една дума, а именно Практичност. Нейната роля е на организатор, оптимизатор на пространството, което наистина се оказва супер ефективно особено ако търсим нещо компактно и не толкова обсебващо всеки сантиметър от така или иначе ограничената ни площ. Ето защо доста популярни станаха напоследък и скриновете с витрини. Като практична мебел във всекидневната те наистина успяха да очароват домакините и да представят една разновидност на мини секция, която разчупва интериорната концепция.

Витрина в скрина

Да избереш скрин витрина вместо огромна готова холна секция не е нещо изненадващо. Много често домакинствата търсят много по-елегантен и различен начин да обзаведат холния кът. А при положение, че съвременните плазмени телевизори не се нуждаят от някакви поставки, то се обезсмисля идеята за по-голяма мебел, на която да подредите мултимедията.

Съвременната концепция в обзавеждането е да се оползотворят стените, а пода да остане най-свободната зона. И ето, че скрина с витрина може да се окаже една съвършена мебелировка, която да играе ролята на декорация, детайл или фокусен елемент, запълващ празнотата от секционните модули.

скрин с витрина

Скриновете с витрини са доста удобни. Техните предимства са гарантирани от:

  • Адекватните и адаптивни пропорции;
  • Разчупения дизайн;
  • Използване на полупрозрачни витрини, които имат удивителната възможност да направят пространството по-динамично и обемно;
  • Функционални са, защото в тях можете да подреждате както дребни сувенири така документи и дори домашен текстил.

Модулите с витрини стават все по-популярни при модулните секции. Именно скрин с витрина почти винаги се предлага като опция за създаване на конфигурация за всекидневна или хол. Тяхната практично и вместимост е невероятна, а площта, която заемат наистина не е кой знае каква.

Практични скринове с витрини на разумни цени можете да откриете в онлайн магазин Мебели Арена. Време е да декорирате холен кът, в който наистина се чувствате уютно и спокойно.