Смяната на спалната мебелировка е свързана с редица въпроси. Потребителите, които искат да разнообразят интериорна на зоната за почивка търсят онези интересни  атрактивни решения, с които наистина биха успели да създадат съвършенство и истинска идилия. За да бъде приятно и уютно, спокойно и отпускащо разбира се, че стила има съществена роля. Особеното при обзавеждането на спалня е това, че все повече клиенти залагат на такива мебели, които са олекотени, въздушни и наистина не натоварват с присъствието си. И точно поради това се наблюдава завишен интерес към така небезизвестния скандинавски стил.

Особености на мебелите за спалня в скандинавски стил

Те напомнят на летен морски бриз. Носят със своето присъствие една лекота и изтънченост, които внасят уют и топлина. Те са наистина уникални, защото ни представят един вдъхновяващ режим на спокойствие и нежност. Акцентите, с които се отличават мебелите за спалня в скандинавски стил наистина са удивителни:

Луксозна спалня
  • Неутрални тонове, залагащи на екрю, светло синьо, тюркоазено, светло жълто. Всички тези летни нюанси  определено създават приятно и усещане и носят със себе си топлината на лятото;
  • Естествени материали. По-близо до природата, много по-натурално изглеждащ е този интериор, в който присъстват лен, дърво, памук. Съчетанието на материалите тук е детайлно изпипано и има за цел да направи почивната зона несравнимо удобна, отпускаща и нежна;
  • Минималистичност. Този аспект също е присъщ за скандинавския стил на обзавеждане. Не се залага на натрапващи големи мебели, а на такива, които осигуряват повече свободно пространство. Когато има повече въздух между отделите детайли то това определено създава много повече положителни емоции и настроение.

Несравнимо и уникално можете да обзаведете своята спалня с мебели в скандинавски стил, които представят днес от онлайн магазин Венус. Истински летни емоции през ялата година – ето това си гарантирате с прекрасните и елегантни мебели подбрани за всеки вкус и предпочитания.