Да имаш домашен любимец е огромна радост и удоволствие, но същевременно с това и отговорност. Стопаните на кучета и котки са наясно с ангажиментите, които имат около своите вирни приятели и определено търсят начини да се грижат за тях подобаващо. Не става въпрос само осигуряването на храна и разходки, а също така за елементарни хигиенни дейности, които са свързани поддържането на козината четириногия член на семейството както и ползването на други аксесоари, които ще улеснят ежедневните ви занимания. В онлайн магазин moxo.bg днес представят на вниманието ни аксесоари за кучета, които определено ще допринесат за приятните и забавни грижи около четириногия ни приятел. Ще акцентираме на онези, които със сигурност ще пожелаете, защото са универсални  и могат да се ползват и от стопаните на космести котки, морски свинчета, декоративни зайци и всякакви други пухкави приятелчета.

Аксесоарите, които ще направят отглеждането на домашен любимец по-практично

Кучетата са изключително верни на своите стопани и обичат да ги следват навсякъде – разходка в парка, в планината, на плажа, на пикник с децата. Когато тръгвате с куче на път е ясно, че е необходимо да му осигурите нужните условия за това. Ако вие сядате в колата и поставяте предпазен колан то кучето се нуждае от специална подложка, на която да се настани. Така не само ще локализирате разпространението на косми в колата, но и ще създадете на домашния си любимец удобство да си има и той свое местенце по време на пътуване.

подложка за автомобил

И не до тук спират аксесоарите за кучета, които ще откриете в каталога на moxo.bg, защото колекцията от решения наистина е огромна и е насочена към това максимално да бъдат улеснени стопаните на домашни любимци в тяхното отглеждане. Продължаваме с представянето им, защото знаем, че искате най-доброто за своето куче:

  • За чист дом имате нужда от ръкавица и ролка за обиране на косми

Хигиената в дома, в който се отглеждат домашни любимци трябва да бъде на ниво. Има породи кучета, които са дългокосмести и е доста трудно да се полагат грижи за отстраняването на падналите косми.  С масажната ръкавица за обиране на косми чрез погалване и ролката, които ще откриете в каталога на moxo.bg ще постигнете не само перфектна чистота, но и безупречно сресана козина на четириногия си приятел;

  • Машинки за подстригване на кучета

Машинката за подстригване е задължителен аксесоар, който е необходимо да притежавате осолено при някои породи кучета, които изискват периодично подстригване. За да бъде на кучето леко през летните горещини и повече от задължително да се отстрани тежката козина. Така, че посетете moxo.bg и изберете многофункционален аксесоар, който ще ви позволи да намерите правилното решение за прическата на вашия любимец.