Без какво не може една жена? Чанти и обувки –  отговорът е ясен! Независимо от това, че наскоро си е купила поредния чифт стилни обувки на ток една дама винаги е готова да се сдобие с поредните прекрасни дамски обувки, които да допълнят тоалета ѝ. Но дали избора е толкова безконтролен колкото изглежда? Всъщност не! Жените са особено взискателни към аксесоарите, които избират и това се отнася и за техните обувки. Високите критерии са свързани не само с вида и дизайна на обувките, но и с тяхното удобство и комфорт, който предоставят на крака при ходене.удобни дамски обувки

Ежедневието на дамите е свързано с непрекъснато обикаляне, тичане между работа и детската градина, училището, ежедневните ангажименти. Ето защо на една жена са и нужни удобни обувки. Но как тя избира новите и кои са основните изисквания, на които трябва да отговарят поредния чифт, който ще влезе в гардероба ѝ?

  • На първо място обувките трябва да са точен номер. По-малките или по-големите ще създадат дискомфорт, ще причинят подуване на краката, образуване на мазоли и болезнени пришки. Затова се съобразете с точния си размер и по възможност преди да купите нови дамски обувки първо ги изпробвайте. Много консултанти съветват ако избирате затворени обувки те да са половин номер по-големи. Това се налага поради факта, че ще ползвате чорап и това ще уплътни до известна степен мястото между крака и обувката.
  • Пробата на обувките е препоръчителна. Ако купувате от физически магазин обуйте и двете обувки и се разходете из магазина с тях. Така най-правилно ще прецените дали са идеалните за вас. Ако сте избрали онлайн магазин задължително изберете опция връщане поради неточен размер. Така няма да се сдобиете с обувки, които не са ви по мярка и няма как отново да върнете при търговеца.
  • За дамите е важно да носят обувки на ток. Големината на тока зависи от вашата походна, телосложение и още редица фактори, които е добре да предвидите преди да изберете поредните на токчета.
  • Ако сте почитатели на равните обувки то тук важат същите правила за избор като изброените по-горе. Равната обувка ако не е точен размер и с неподходяща извивка на ходилото може да причини доста проблеми на краката Ви.
  • Изборът на материали пък има отношение върху това колко дълго ще можете да ползвате обувките. Естествените материали са приоритет за жените. Те придават максимално удобство и освен това не са причина за образуване на неприятни миризми.

Ако си търсите нови дамски обувки заповядайте в онлайн магазин sisi-bg.