Още с влизането в дома първото, което правим е да събуем обувките, с които сме се разхождали навън и да съблечем връхната дреха. Логично не ги пускате на пода, а инстинктивно ги прибирате в мебелите, с които разполагате. За да стигнете до тук обаче сте преминали през подбор измежду множеството варианти, които ви очакват в търговската мрежа. Спомняте ли си колко много усилия ви коства това да откриете подходящото обзавеждане за антре? Със сигурност в момента отчитате предимството, че сте се доверили на https://www.mebeliarena.bg/антре, където моделите и идеите за оптимално ефективно запълване на пространството са ви допаднали напълно. Предстои да запознаем търсещите качествени мебели за коридор с някои от креативните решения на онлайн магазин Арена.

Антре по каталог

Ако и вие желаете вашия коридор да бъде обзаведен по последна мода и да изглежда като току що излязъл от списание по интериор то е очевидно, че имате нужда от малко идеи, които магазин Мебели Арена може да ви предостави. Разбира се, че е възможно да откриете най-доброто решение и така да структурирате вашата коридорна визия, че наистина излъчването, което ще придобие обстановката да бъде невероятно изискана и стилна.

Портманто Фини

Не подценявайте готовите идеи, тъй като с тях ще се справите скоростно, ефективно и ще оборудвате като истински дизайнери входа на вашия дом. Ето на кои от моделите мебели за антре се довериха клиентите на Арена:

  • Портманто Антерос

Многофункционално решение, което разполага с достатъчно площ, която можете да усвоите както за връхни дрехи, така за аксесоари и обувки;

  • Портманто Фини

Шик композиция, максимално лесно адаптираща се в малки коридорчета, които нямат възможност да приемат големи гардероби или шкафове за обувки;

  • Закачалка за дрехи CARMEN

При липса на пространство за портманто вариант са единичните детайли с минималистични размери, които също могат да осигурят възможност за въвеждане на ред в коридора.

Арена има доста иновативни и впечатляващи идеи за вашето антре, така че сега е момента да се срещнете лице в лице с предложенията на онлайн магазина.