Изключително популярни и ефективни за земеделието са тракторите 4х4. Това е предимство, което разбира се дава доста доба маневреност и стабилност при неравни терени, които стопаните се налага да обработват. Когато обаче се нуждаем от по-малка машина, която да бъде използвана при отглеждането на трайни насаждения или лозя тук задължително се нуждаете от мини трактори – 4х4. Лозаро- овощарския сектор се нуждае от специализирана техника. Това е безспорен факт, който всеки производителна на такава продукция осъзнава и именно без наличието на правилната машина няма как да се постигне ефективност.

48421488184-7821

Тези мини трактори, които освен всичките си предимства по отношение на размера са и със задвижване на колелата тип 4х4. Когато купувате такъв трактор е препоръчително да се запознаете с неговите технически параметри. Може би, сравнявайки ги с автомобилите с тази система на управление на колелата доста от незапознатите с работата на тракторите от този вид смятат, че това са неоправдано изхарчени пари. Този факт се дължи на това, че при автомобилите се забелязва повишен разход на гориво, което естествено оказва влияние върху финансите Ви. В земеделието това е съществен елемент и задължително стопаните се интересуват от това колко ще харчи машината. Всичко тук е навързано за да се постигне висока производителност и оптимизиране на разходите. И ако наистина мини трактора 4х4 е с висок разход на гориво то се обезсмисля една такава инвестиция.

Инженерите от водещи производители на мини трактори успяват да постигнат наистина дори резултати. Машините се разработват така, че не просто да увеличат производителността, но и да облекчат финансово стопаните, които са се доверили на съответните марки трактори. Агропът2011 представя мини моделите на Кубота и Паскуали. Сами по себе си тези брандове нямат нужда от представяне, защото са познати на всеки, който работи в земеделския бранш. Видовете, които ще откриете в сайта се характеризират с удобството и маневреността си. Именно задвижването 4х4 оказва влияние върху това. За да боравите като истински професионалисти не се нуждаете от тежка и огромна машина, а от мини трактор, който е високопроизводителен и може да бъде използван за обработки в междуредовото пространство. Определено ширина от 1,35 са впечатляващи за тези трактори. Възможността да използвате и инвентара предназначен за тях е още едно предимство за стопаните. Качествената техника повлиява върху добивите и постигането на краен резултат с доста прилично финансово отражение, затова инвестицията определено си заслужава.

И обобщението, което специалистите дават за мини тракторите 4х4: ефективни, високопроизводителни, изключително маневрени при тесни пространства и не на последно място нисък разход на гориво. В допълнение ще посочим и съвременната визия на моделите, тяхната, функционалност, издръжливост,икономичен режим на работа и много комфорт.