Би било супер, ако можехме да прехвърлим всичките си домашни ангажименти на някой друг… Това ще ни спести време, ще ни помогне да се насладим на любимите си занимания, също както и ще релаксираме ефективно през уикенда. Наместо да прекарваме часове наред в миене на прозорци, или в бърсане на прах, ще можем да се забавляваме повече, мислейки за домашното почистване по-малко. Всъщност, не е невъзможно всичко това да се случи! Научете повече за професионалното абонаментно почистване и ще успеете да повярвате, че вече не е нужно да сте слуги на собствения си дом!

Какво включва абонаментното почистване на домове

Абонаментно почистване

Много зависи с каква площ е жилището Ви, също както и какво точно искате да бъде почистено. Ако държите най-вече на това да видите кухненското помещение в перфектен вид, отбележете че тази стая изисква да бъдат извършени следните няколко процедури:

  • Почистване на уреди;
  • Почистване и дезинфекция на плотове и мивки;
  • Вътрешно и външно почистване на шкафове;
  • Други дейности по Ваш избор.

Всяка една част от дома ни си има своето важно предназначение. Но наред с функциите, които изпълнява, тя трябва да изглежда спретнато и чисто. Само така ще можем да се насладим на жилището си от все сърце, усещайки красотата и комфорта навсякъде около себе си. Старайте се да поддържате дома си винаги в добро състояние, а той неминуемо ще Ви се „отблагодари“ подобаващо!

Колко често да извършваме професионално почистване

На този въпрос не можем да отговорим с пълна точност, защото всяко жилище е различно като площ, като всички ние прекарваме и различно време у дома. Абонаментното почистване е най-добре да се случва 2 пъти седмично, като честотата би могла да бъде и по-голяма. Много зависи какво искате да постигнете, също както и докъде се разпростират финансовите Ви възможности. Във всички случаи, е нужно да знаете, че абонаментното почистване на дома насочва фокус към следните помещение, които задължително трябва да са винаги добре разтребени и health-friendly:

  • Спалня;
  • Хол;
  • Кухня;
  • Детска стая;
  • Баня.

Изброените стаи са ключови за всяко едно домакинско, но често пъти не ни остава достатъчно свободно време, за да се погрижим за тях, обръщайки внимание и на най-дребния детайл. С професионалното абонаментно почистване това ще се промени още утре, а Вие ще се радвате на повече свежест и чистота у дома!

Висока ли е цената

Всяко едно удоволствие си има и своята цена. Когато говорим за абонаментно жилищно почистване, е добре да си приготвите известна сума пари, която да вложите във Вашето здраве и комфорт. Тя няма да бъде нито прекалено висока, нито пък дотам ниска, че изобщо да не се замислите дали изобщо да се възползвате от абонаментното почистване като цяло. Доверете се на Клийн Хелп, за да се възползвате от бюджетни решения с перфектно изпълнение!