Ако някой Ви каже, че не си пада по секса, е почти сигурно, че Ви лъже! Няма човек, който да не изпитва удоволствие от близостта с любимия човек, дори и ако той не е чак толкова любим… Но тъй като природата ни е такава, че имаме естествена нужда да преживяваме интимни приключения колкото се може по-често, е нужно да се опитаме и да ги направим по-вълнуващи! Дали като експериментираме с помощта на секс-играчки и други външни стимуланти, или като се доверим на природата и благата, които тя може да ни даде – важен е резултатът. А той се крие в щастливия край и за двамата партньори!

Винаги в готовност…

Изневяра, Обичам, Афера, Отношения, Романтика, Ревност
мъж

И не, не става дума за онова което навярно си мислите, ами за билковата добавка Long, Hard, Strong – LHS, която ще Ви помогне да достигнете върхове в интимен план! Това е комбинация от различни по вид билки, които оказват уникален ефект върху женската и мъжката полова система. С помощта на специално подбрани растения, ще успеете да ощастливите партньора си както никога досега, а подвизите Ви в леглото ще останат запомнени вовеки…

Каква е формулата на LHS

Както казахме и преди малко, LHS е изцяло билкова добавка, която притежава мощната сила да Ви направи истински специалисти в креватните занимания. Нейните съставки са не само безвредни, но дори и много полезни:

  • Левзея;
  • Сминдух;
  • Епимедиум;
  • Коприва;
  • Сибирски женшен;
  • Йохимбе.

Всяка една от изброените билки има за цел да повиши потентността и либидото Ви. При мъжете се наблюдава и по-силна ерекция, а при дамите по-голямо желание за секс. Приемайки LHS непосредствено преди полов акт, ще успеете да се отпуснете на 100%, също както и ще дръзнете да демонстрирате всичките си умения в секса. Нещо, за което не винаги ни стига куражът!

Подходяща за мъже и жени

Тази добавка е подходяща и за двата пола, като и двамата партньора могат да я приемат непосредствено преди да се отдадат на интимни ласки. Насладете се на нейния ефект и никога не забравяйте, че винаги има начин да разнообразите сексуалния си живот. Всичко е във Вашия ръце – използвайте потенциала си докрай!