Сред климатиците, които се предлагат на пазара има марки, които десетилетия устояват позициите си на пазара и отвяват конкурентите си без проблем. Причините за това се дължат не само в ефективната им работа, а също така и инвестирането на компаниите в иновативни и ноу хау решения, с които определено ще подобрите живота си. Климатици LG са от брандовете, чието представяне е излишно. Корейската марка стъпва на пазара през 1958 година и до днес е доказателство, че уредите не просто подобряват живота ни, но го правят много по-лесен, технологично усъвършенстван и екологичен. Затова мнозина въобще не се замислят, когато трябва да изберат каква марка да бъде новия им климати. От LG имат с какво да ни вдъхновят – с модна и адаптивна концепция, естетика, функционалност и естествено… ниски енергийни разходи. А идеята на покупката на нов климатик или сплит система е в това наистина да намерим ефективно балансирано решение, с което да подобрим условията в дома си.

нов климатик

Климатици LG осигуряват до 74% по-ниска консумация на електроенергия в режимите отопление и охлаждане, а с помощта на една от най-новите си функции  „Jet cool“ охлаждането в помещението се осигурява само за 5 минути. За работата на най-новите климатични системи, произведени от корейския бранд можем да изпишем не малко, но наистина сред основните са тези, които ни пестят пари, грижат се за нашия домашен комфорт и освен това осигуряват пречистване на въздуха. Филтрите за йонизация се грижат за здравето и улавят прах, микрочастици и вредни вещества, дори неприятен мирис.

Всеки електроуред има ниво на шума, което понякога е изключително дразнещо. От LG се грижат за своите клиенти и спомагат за това да осигурят в помещенията тишина, спокойствие и комфорт. Настройването на шума на мотора достига до това на нивото на шепот, което прави климатиците LG изключително подходящи и за нощен сън. За всякакви условия и помещения от LG ще се погрижат за вашия ежедневен комфорт.