Домът е мястото където трябва да се чувстваме най-комфортно и спокойно и точно затова се стараем обзавеждането което избираме да ни предлага всичко това. Мебелите трябва да бъдат едновременно практични и достатъчно красиви на външен вид. Кухнята е малко по-специфично помещение за обзавеждане, но благодарение на съвременните модели много бързо ще направите интериора красив и стилен. Научи повече за различните варианти в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Има готови комплекти в различни размери и форми, както и модулни системи, които да конфигурирате сами.

Как да изберем подходящ модел кухненски комплект

Клиентите в момента са изключително улеснени от разнообразните дизайни които се предлагат. Научете повече за стиловете и комбинациите в каталога на търговеца. Добре е преди да започнете огледа да сте измерили свободното пространство в кухненската част и да знаете точно какви размери шкафове ще са ви необходими. Решете и дали електроуредите ще бъдат вградени, за да купите правилните елементи. Много лесно ще декорирате помещението, ако се доверите на готовите комплекти в които има включено всичко необходимо. Научете повече като се запознаете с характеристиките на продуктите. Venus.bg ви препоръчва следния модел. Кухненски комплект Сити 930 – с цял термоплот – научете повече за модела:

кухня сити
  • Комплект „Сити 930“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на кухнята Ви;
  • Обзавеждането включва шкафове с плавно затваряне;
  • Място за аспиратор, отделение за вградена печка и цял термоплот;
  • Мебелите са изработени от MDF 18мм и ПДЧ 16мм.

Висококачествени артикули на достъпна цена, които ще направят интериора в кухнята ви функционален и стилен. Препоръчително е да съчетаете цвета и стила на шкафовете с останалото обзавеждане в помещението, както и с тоналността на стените. Научете повече за стиловете и дизайните. Всичко трябва да бъде хармонично, за да се чувствате наистина уютно и комфортно в помещението.

Модерните модулни системи и тяхната роля в кухнята

Много клиенти искат сами да организират пространството и да преценят какви шкафове ще им бъдат необходими. Тук на помощ идват популярните напоследък модулни елементи. Може да купите отделните неща по ваша преценка и да ги съчетаете както ви е удобно. Научете повече какво предлага търговецът и какви дизайни са актуални в момента. Ще намерите долни и горни шкафове такива за вграждане на мивка, печка и други. Към всичко това не трябва да забравяте покупката на термоплот и гръб, които ще направят обзавеждането изцяло завършено. Офертите са разнообразни и затова е добре да имате предварително зададен бюджет. Инвестицията е сериозна и затова научете повече за моделите, които в момента са в промоция и с намалена цена.