Декоративните мазилки от фирма Лерос са добре познати на българския пазар. Всъщност тяхното многообразие, както и безупречно качество са в основата на това много интериорни дизайнери, като и декоратори да се доверяват на опита и високите стандарти на предлаганите мазилки. С годините българинът разчупи мирогледа си и започна да обръща поглед не само към красивото, но и към природосъобарзното за всичко, което го заобикаля. Именно затова ще си поговорим днес и ще обърнем внимание на това как интериора у дома може да бъде не само естетичен и неповторим, но в същото време и максимално грижещ се здравето ни.интериорни мазилки

Всички декоративни мазилки от Лерос са дело на световно известни компании, които с годините са доказали, че могат да предложат безкомпромисно качество за своите мазилки. Като имате предвид, че в състава на текстурите се влагат природосъобразни материали това е една основателна причина да изберете декоративни мазилки, а не бои и латекс, които са със силна и задушлива миризма. Освен всичко това мазилките от Лерос придават на всяко едно помещение уникално излъчване.  От впечатляващи авангардни тонове, релефи, текстури и сатенени отблясъци до класически и кадифени повърхности с това огромно разнообразие не просто ще преобразите средата, която ви заобикаля, но и ще усещате енергията, която тя придава.

Независимо от това дали искате да декорирате таван, колона, пано или да промените стените в дома тези интериорни декоративни мазилки могат да постигнат с лекота желания резултат. Много голяма част от мазилките са производство на водещи италиански компании, като в техните творения се забелязва онзи елегантен акцент и естетика, с които италианците са известни в цял свят. Безспорно вдъхновени от природата мазилките от Лерос са едни от най-безопасните, които можете да използвате както за спални помещения, така и за дневни, кухни и търговски площи. Още след нанасянето единствената миризма, която ще усетите е на чистота и свежест. В тези продукти не се влагат химикали и други вредни за човка суровини и това ги прави желани от родители, които искат да обновят стаята на детето и да внеса повече екзотика и хармония.

Модерен и стилен завършек за всяко пространство ще постигнете с декоративните мазилки от Лерос. Фирмата залага на най-доброто качество, безупречно излъчване и индивидуален стил. Някои от вариантите са дори с триизмерен ефект, което ги прави наистина неповторими и уникални. Независимо дали сте почитатели на класиката или пък искате нещо по-ексцентрично при Ларос ще откриете това, което търсите. Екип от опитни консултанти ще помогнат да намерите вашата лична концепция за декориране на дома, офиса, ресторанта, хотела. Очакваме Ви!