В модерния дом дневната е мястото, в което прекарваме доста време. Причините за това си крият във факта, че помещението съчетава в себе си няколко зони като кухня, трапезен кът и място за отдих. С годините това, което сме създали като обстановка омръзва и доскучава, което е реална предпоставка за търсене на бързо решение, с което оптимално бързо и изгодно да решим качествено и елегантно този възникнал домашен казус. днес предложенията пристигат топли, топли от онлайн магазин Венус. В каталога от модерни бар столове тук https://www.mebeliarena.bg/столове/бар-столове-2 ще откриете дебютиращи нови модели, които определено заслужават внимание. Ще ви запознаем с два екземпляра, които биха могли да намерят приложение както в дома ви така и извън него.

Allegra – бар стол за дома и гадината

Това е нестандартно решение, което се отличава доста от традиционните модели бар столове, които сте свикнали да виждате в питейните заведения. Тук наистина интереса към тези атрактивни модели е оправдан, защото са изработени от метална рамка и седалката е облечена от изкуствен ратан с високо ултравиолетово покритие. Това позволява на такъв модел бар стол да се ползва както на открито така и на закрито.

Удобен заради подлакътнитците и високата облегалка модерният вариант Allegra е изключителна възможност да се възползвате от креативно решение на отлична цена за вашия дом или градина.

Melita – метален бар стол

Това са столове, които са изключително ефектни и са доста възприемчиви от интериори и екстериори в градски, електричен и модерен стил. Те са адаптивни и издръжливи, той като могат да бъдат използвани както в двора и градината така и в дневната, кухнята и всяко друго място, където такава мебел би била удачна. Melita са иновативно решение, защото са:

  • Здрави бар столове;
  • Издържат на висока товароносимост;
  • Не корозират;
  • Не се деформират при различни климатични промени.