Всеки от нас е подарявал букет цветя,било то на семейство на любимия човек до себе си или прото на приятел, било то с повод или без просто за да зарадва някой.

Все по честа е практиката на доставка на цветя, все по голям брой хора поръчват доставка на цветя било то по повод или да зарадват любим човек на работното му място например или у дома.цветя

Ние от tiare.bg  ви  предлагаме огромен избор от най разнообразни цветя и букети, изработени с голямо удоволствие и уникалност, подходящи за всеки повод. При нас може да изберете най уникалния и красив букет за вашият повод, за да зарадвате любимия си човек.

Цветята са най- различни и разнообразни. Има огромен избор що се отнася до това да подариш цвете,защото това не е просто едно цвете или един букет,а това е проява на мил жест и уважение към човека отсреща.

Както всеки от нас знае цветята са безброй много,най-различни и са подходящи за всякакъв тип  поводи, а понякога дори не е нужен повод , цветята носят радост и цвят в ежедневието ни. Както споменахме вече цветята се използват за най-различни поводи като: рождени дни, именни дни, юбилеи, сватби, кръщенета и много други. Най-вероятно повечето от вас знаят,че освен да красят и да радват хората, цветята имат и лечебни свойства. Предполагам много  от вас не знаят но практиката която се  занимава с това се нарича Флоротерапия-как лекуват цветята.

Известно е,че това изкуство за изцеление чрез цветята идва от Азия,където са вярвали,че ако оставят човек в хармонично пространство неговите психически или физически проблеми ще изчезнат. Древните лекари смятат,че цветовете са част от енергийна система и действат на принципа на „батериите“ което ос своя страна означава, че по този начин те натрупват и съхраняват енергията, докато в последствие тази енергия започва да се освобождава от пъпката на цветето. Затова по този начин те могат да оберат излишъка от енергия и също така и обратното, да попълнят недостатъка от енергия. Всички цветя са различни и всяко от тях си има своя собствена енергия,която може да се разбере,само от опитни специалисти които се занимават със това, и само те биха могли да определят кои цветя за какво се използват. Цветята притежават изключителна сила освен красотата с която ни пленяват. За това има и много цветя и растения които за защитени,защото са останали малко и са на път да изчезнат. Всяко цвете носи в себе си различна енергия и това е едно от нещата които ги прави интересни и уникални.