Размерите на единичните легла традиционно са 90/200. Много хора се питат какви матраци да изберат за такива кревати – с едно или две лица. Въпрос на гледна точка, индивидуален избор и търсене на практично решение е да се избере по-бюджетно или пък такова, което да ви служи години наред. Матраците, които се предлагат в двулицев вариант наистина се оказват изключително приемливи. Това се дължи на тяхната употреба, а именно от двете страни. Това, че леглото е единично не означава, че трябва ад правите компромиси и да избирате евтин вариант, а напротив. Матраците са в основата на това да гарантират на тялото ни спокойствие, комфорт и пълноценна почивка, така че добрата инвестиция и правилен избор трябва да бъдат сред основните ви приоритети, когато купувате такъв продукт.

Двулицев матрак за единично легло – съвети

Двулицев матрак 90/200 се купува за легло, което със същите размери на рамката. Ако леглото е с повдигащ се подматрачен механизъм то това на практика означава, че то има рамка. Ето, че от тук пък следва да елиминирате вариантите за еднолицев матрак. опцията да такъв с две лица е особено приемлива, тъй като на практика матраците, които дават възможност за ползване от двете им стани са:

матрак
  • Многократно по-издръжливи на натоварване;
  • Не задължат влага и се проветряват ефективно;
  • Възстановяват се от теглото на тялото при обръщане и ползване на различните страни и не образуват така наречените „ями“, които са характерни за моделите с едно лице.

Дори единично леглото има цел да допринесе за комфорта и пълното възстановяване на тялото от дневното натоварване, на което сме го подложили и поради това покупката на двулицев матрак с размери 90/200 се превръща в инвестиция, която е напълно оправдана.

За направата на двулицевите матраци се използват най-висококачествени луксозни материали, пяна с висока плътност, еластични материи, които обгръщат нежно сърцивината и гарантират нашия личен комфорт. Независимо дали са за единично или двойно легло матраците от типа „двулицеви“ са много по:

  • Ергономични;
  • Еластични;
  • Анатомични;
  • Антистатични;
  • Антибактериални.

За спокоен сън изберете двулицевите матраци от МебелиАрена с размери 90 на 200.