Ароматите винаги са били и винаги ще продължават да бъдат онзи задължителен елемент, който привнася красота както във външния вид, така и в обстановката около нас. За щастие съществува марка, която успешно успява да вплете и двете парфюмерийни линии – от Jo Malone съсредоточават създаването си на продукти както по отношение на парфюми, така и що се отнася до ароматизатори за дома и ароматни свещи.

Сигурни сме, че и вие сте почитатели на прекрасните аромати – затова и днес решихме да ви запознаем от по-отблизо с продуктите на Jo Malone, за които вярваме, че категорично си заслужават.

Парфюмите на марката Jo Malone определено ни карат да мечтаем

Както вече споменахме, брандът определено насочва целия си творчески потенциал към създаването на аромати. В асортимента им откриваме както страхотни мъжки и дамски парфюми, така и унисекс благоухания, еднакво подходящи и за дамите, и за господата.

Разнообразието от есенции дава шанса на почитателите на марката да се впуснат в едно истинско ароматно приключение. По отношение на благоуханията бихме могли да кажем, че от марката залагат на далеч по-изчистени линии, що се отнася до композицията на есенцията. В парфюмите на Jo Malone често ще се натъкнете на ограничен брой акорди във връхните, средните и базовите нотки – като че ли така всяка една от съставките съумява да изпъкне и да се усети по един независим и притегателен начин върху кожата на носещия парфюма.

Ароматите на марката носят и имената на съставките, които откриваме в съдържанието – този метод на озаглавяване още веднъж доказва и подкрепя минималистичната концепция.

Ароматите за дома от Jo Malone успяват да създадат наистина уютна и предразполагаща обстановка

За доброто ни настроение не е важно само и единствено да изглеждаме добре, но е и от съществено значение да се намираме в приятна и предразполагаща атмосфера.

От Jo Malone са помислили и за това, лансирайки цяла серия от вълнуващи и прекрасни аромати за дома под формата на ароматизатори и ароматни свещи.

Разнообразието от ухания позволява на всяко домакинство да открие именно онези есенции, които максимално се доближават до собствените им вкусове и им дават възможността да изберат точното благоухание за своя дом. Категорично отбелязваме, че ароматизираният дом действително успява да подобри атмосферата и да създаде онзи така необходим и търсен уют, към който всички ние се стремим.

Определено намираме продуктите на марката Jo Malone за вълнуващи, заслужаващи си и достатъчно разнообразни, за да удовлетворят вкусовете на всекиго. Съветваме ви да не се бавите, а час по-скоро да се обзаведете и вие с няколко изкусителни благоухания.