Характерна подробност от ежедневния стайлинг на всяка жена е аромата, който се носи около нея. Признайте си, че сред множеството шишенца грижливо подредени на тоалетката ви си имате един, който определено ви е фаворит. А един любопитен факт днес е споделим с вас. Знаете ли, че над 60 % от анкетираните дами споделят, че любимия им всесезонен аромат е уникалното произведение на Долче и Габана Light Blue. Не са малко марковите парфюми, които биха могли да се ползват целогодишно, независимо, че се определят от своите създатели като зимни или летни. Такъв е и Light Blue поради невероятната свежест и уникално съчетание на нотки, които зареждат сетивата ни  създават едно усещане за добро настроение, свежест и спокойствие.дамски парфюми

Нито твърде фрапиращ и тежък, нито натрапчив, а лек и приятен аромат се носи около вас след използването на Light Blue. Независимо от това, че е тоалетна парфюмна вода много от почитателките на Dolce & Gabbana Light Blue не го заменят заради дълготрайността на аромата. Между 6 и 12 часа имате шанса да се радвате на едно удивително ухание и зареждане, което дава самочувствие, увереност и подчертава индивидуалния ви стил.

Не само облеклото, аксесоарите и дори походката на една дама излъчват нейната индивидуалност и характер. Важен акцент е нейния любим аромат, а с Dolce & Gabbana Light Blue определено постига целите си с лекота. Бранда Долче и Габана разполага с няколко атрактивни аромата в колекцията си, които определяме като вечни и феноменални. Light Blue се е превърнал в запазена марка  и отличителен знак за качество, стил и вкус. Това е 100 % оригинален и дълготраен парфюм, който се отличава и няма как да бъде сбъркан с друг поради уникалното съчетание на съставки, които асоциират аромата от морски бриз. Затова Light Blue е класифициран към летните и свежи парфюми, но това не означава, че не бихте могли да използвате през цялата година.